To je to što me zanima!

Karleuša došla na Pink gdje je godinama zabranjena: Pokazala je i kako izgleda u stvarnosti...

Uvijek sam bila protiv mržnje među ljudima, protiv rasne, vjerske, nacionalne…Nikada se nisam bojala reći istinu, koja mnoge boli. Ali bez obzira na to koliko me napadali, ja odbijam biti žrtva, napisala je Jelena
Vidi originalni članak

Baš sam razočarana. Što ti je ovo trebalo?, pitali su pratitelji Jelenu Karleušu (44) u komentarima ispod Instagram objave u kojoj je napisala kako je nakon dugo godina gostovala u emisiji televizije Pink. 

- Poslije puno godina, pojavila sam se na televiziji Pink gdje sam uglavnom zabranjena, da baš tu pričam protiv nasilja i mržnje u društvu i na društvenim mrežama. Da govorim o tragediji djece i ljudi koji su izgubili živote od ruke poremećenih pojedinaca. Da govorim kao majka dvije djevojčice i kao roditelj kojeg je ovaj užas najstrašnije pogodio. Govorila sam i protiv onih koji dijele moj narod, koji nas dijele u protivničke ekipe kako bi lakše došli do jeftinih bodova. Govorila sam protiv onih koji su masovna ubojstva u Srbiji iskoristili za vlastiti marketing - rekla je pjevačica.

Fotoreporteri su je ulovili kako ulazi u zgradu televizije Pink, gdje je gostovala u emisiji 'Hit Tvit'. Kad se uspoređuju fotke koje je Jelena objavila s onima koje su 'ulovili' fotoreporteri, jasno je da je pjevačica provukla fotografije kroz filtere i da ih je dorađivala.

Inače, Jelena je godinama bila zabranjena na Pink TV-u, osim kad se prije par godina nakratko pojavila gostujući u 'Ami G' showu, ali nakon toga o njoj ponovno nije bilo spomena. Zadnjih nekoliko dana na Pinku se vrtjela reklama u kojoj se najavljuje Jelenino gostovanje u emisiji pa su, čini se, barem nakratko, ratne sjekire zakopane. 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • liliZG2.0 22.05.2023.

    ma ko zabrani ljepoticu??

  • 22.05.2023.

    S koncerta, fotkano od strane publike je najvjerodostojnije.

  • bree77 22.05.2023.

    Opet takla u slike....ne ko inače, ali da....

Komentiraj...
Vidi sve komentare