To je to što me zanima!

Karleuša iskopirala Severinu: 'Fura' istu haljinu od 400 kuna

Pratiteljima nije trebalo dugo da primijete kako je identičan komad odjeće prije nekoliko tjedana 'isfurala' i Severina, ali su ipak odlučili pohvaliti Jelenin modni odabir
Vidi originalni članak

Kritičari Severine Kojić (47) mogli bi joj zamjeriti puno toga, ali ono što joj se ne može poreći jest da je ikona stila. Nakon što se prošli mjesec pojavila u crnom kombinezonu s bijelim točkama, sad je njezin look odlučila iskopirati srpska pjevačica Jelena Karleuša (40).

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u jednakom, Zarinu kompletiću čija je cijena 400 kuna. Kombinaciju je upotpunila bijelim sandalama i crnim šeširom.

Pratiteljima nije trebalo dugo da primijete kako je identičan komad odjeće prije nekoliko tjedana 'isfurala' i Severina, ali su ipak odlučili pohvaliti Jelenin modni odabir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na nekome bi ovaj look izgledao jeftin, ali na tebi.... Gori - napisala joj je oduševljena obožavateljica.

BURNO REAGIRALA Karleuša hejterima: 'Seljaci, ja vam nisam operna pjevačica...'

Kombinacijom točkastog kombinezona i bijelih gležnjača na petu, pohvalila se i bivša članica Colonije, Indira Levak (45).

Županjka je Zarin hit od 400 kuna odjenula za gostovanje u glazbenoj emisiji, PopRock.hr, a kratki kombinezon dodatno je naglasio njezinu isklesanu liniju.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 08.08.2019.

    Sad kad krenu sa svađom "dvi dive".

  • Tiranosaurus 08.08.2019.

    Da nisu napisali da su ovo dvije različite žene, ja bih bio uvjeren da je u pitanju ista žena malo drugačije frizure na drugoj fotografiji. A s čim se ove bave? Su to neke iz politike?

  • nikiriki10 08.08.2019.

    Našle se dvije dro,,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare