To je to što me zanima!

Karleuša je polugola prošetala hotelom, video oduševio Rozgu

Nije tajna da se ove dvije pjevačice obožavaju. Karleuša je jednom prilikom u showu 'Zvezde Granda' rekla kako iznimno cijeni Rozgu i njezino pjevanje...
Vidi originalni članak

Cajka Jelena Karleuša (41) ponovno provocira na društvenim mrežama. Sada je s dva milijuna pratitelja na Instagramu podijelila video u kojem napušta hotelsku sobu u Beču. Pjevačica je nastupila u Austriji, a odjenula je kontroverzni kostim koji pokriva polovicu njezina tijela. 

Golišava Karleuša tako je šetala hotelom, i to u različitim cipelama. Video je u kratkom roku pogledalo nekoliko stotina tisuća ljudi, a nije nedostajalo komentara zaluđenih fanova.

'Nestvarna', 'Možeš li prestati biti savršena?', 'Nadam se da ću u idućem životu biti ti', neki su od komentara oduševljenih pratitelja na društvenoj mreži.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ono što je svakako privuklo pozornost je komentar pjevačice Jelene Rozge (42) koja je svojoj imenjakinji napisala 'Top'. Inače, nije tajna da se njih dvije obožavaju.

KARLEUŠA I DUŠKO Brak nakon seks afere: 'Magija između nas događa se svugdje'

Karleuša je jednom prilikom u showu 'Zvezde Granda' rekla kako iznimno cijeni Rozgu i njezino pjevanje te da joj je njezina najdraža pjesma 'Moje proljeće'.

Karleušina golišava izdanja na društvenim mrežama ne sviđaju se njezinom suprugu, nogometašu Dušku Tošiću (34).

- Stalno mi govori da se neprestano slikam gola i kako to više nema smisla. On to ne voli. Pita me do kad ću se skidati gola, a ja kažem da se nije oženio domaćicom, nego Jelenom Karleušom. Mislio je da zna u što se upušta - izjavila je cajka nedavno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 35

  • ivo63 31.01.2020.

    Bože oprosti im jer neznaju šta čine

  • sexy_trubadur 23.11.2019.

    dobro ispecen zanat u dubajiu ,,

  • 23.11.2019.

    Evo ti Maje za par dana u istom.😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare