To je to što me zanima!

Karleuša kao Playboy zečica: E da sam Duško samo jedan dan

Pjevačica je pozirala u minijaturnom kostimu, a u prvom planu bili su njezini osebujni atributi. Komentara zaluđenih fanova na Instagramu nije nedostajalo
Vidi originalni članak

Kontroverzna srpska pjevačica, Jelena Karleuša (41), poznata je ljubiteljica kiča, šarenila i modnog stila kakav njeguju najpoznatije svjetske starlete. Svojim se odjevnim kombinacijama, koje više otkrivaju nego skrivaju, redovito hvali na društvenim mrežama. 

Pjevačica je fanove na Instagramu 'počastila' novim atraktivnim stajlingom pa je tako postala Playboy zečica. Pozirala je u minijaturnom kostimu, a u prvom planu bili su njezini osebujni atributi.

Karleuša je tako na provokativan način najavila koncert u Novom Sadu, a fotografija je u kratkom roku prikupila preko 130.000 lajkova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Prelijepa', 'Diva', 'Volim te', 'E da sam Duško samo jedan dan', neki su od komentara zaluđenih obožavatelja na društvenoj mreži. Nije poznato što o njezinim provokativnim objavama misli Jelenin suprug, nogometaš Duško Tošić (34).

JELENA DEMANTIRA SVE Srpski mediji: Karleuša i Duško se razvode, ona dobiva kuću...

Ovo nije prvi put da Jelena provocira outfitom. Nedavno je obline utegnula u šarenu mini haljinu marke Versace, a na glavu je stavila platinastoplavu dugu periku.

Premda su mnogi pohvalili njezinu besprijekornu liniju, bijele štikle pa i duge uvojke, zahtjevnijim pratiteljima nije promaknuo zanimljiv detalj na Jeleninu međunožju.

- Što ti vrijedi Versace kad ti se vide gaće - jedan je od komentara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 29

  • MOC JE U ZNANJU 02.11.2019.

    Kad se mora skidati da bi bila primećena .

  • kupreska 02.11.2019.

    Sva umjetna. A ujutro kad se probudi ppravo strasilo

  • hd 02.11.2019.

    Jeli ona neka pjevacica ili samo ima sisu?? tj.silikone

Komentiraj...
Vidi sve komentare