To je to što me zanima!

Karleuša kupuje na rasprodaji: 'Na revije često dolazim u odjeći od 30 kuna, ne biste vjerovali'

Pjevačica na sniženjima kupuje jeftinu odjeću koju rašije, sašije, zakrpa i, naposljetku, u tim kombinacijama dobije najviše simpatija i lajkova na Instagramu od svojih fanova, tvrdi
Vidi originalni članak

Pjevačicu Jelenu Karleušu (43) često nazivaju jednom od najbolje odjevenih zvijezda estrade. Obožavatelji je uspoređuju sa svjetskim zvijezdama, a zbog stylinga ju je hvalila čak i Kim Kardashian.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Često se u medijima piše o vrtoglavim svotama kada je riječ o njezinoj odjeći pa čak i skupim tajicama. Naime, ormar joj je pun velikih i skupih svjetskih brendova poput Guccija i u njemu se nalaze krpice vrijedne nekoliko tisuća eura.

Ipak, Jelena je priznala da neke stvari kupuje za 30 ili 60 kuna. Nije bitna cijena, već koliko joj se nešto svidi, a kaže i da te najjeftinije stvari pokupe najviše lajkova na njezinom Instagram profilu, piše Story.

DOPUTOVALA IZ BEČA Karleuša u 'neobičnom' izdanju: Zakopčana do grla pozdravljala paparazze ispred aerodroma...

- Pratim što izbacuju svjetski dizajneri, nove kolekcije za sva godišnja doba. Moda mi je hobi, strastvena sam oko toga. Mogu to i imam sreću da imam dobar ukus. Nosila sam stvari u Grandu za doslovno 30 ili 60 kuna koje kupujem na sniženju. Onda uzmem škare, iglu i konac, režem, zakačim, stavim remen, sandale i uvijek dobijem najviše lajkova za najjeftinije stvari - rekla je pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Jadranka Dragutina Belančić 25.11.2021.

    Bi, bi vjerovali 🤣😂😂😂

  • iiiih 23.11.2021.

    Pa i izgleda tako

  • Hasky1982 23.11.2021.

    Kuna, svjetska valuta 👍😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare