Show

Komentari 12

Karleuša kupuje na rasprodaji: 'Na revije često dolazim u odjeći od 30 kuna, ne biste vjerovali'

Karleuša kupuje na rasprodaji: 'Na revije često dolazim u odjeći od 30 kuna, ne biste vjerovali'

Pjevačica na sniženjima kupuje jeftinu odjeću koju rašije, sašije, zakrpa i, naposljetku, u tim kombinacijama dobije najviše simpatija i lajkova na Instagramu od svojih fanova, tvrdi

Pjevačicu Jelenu Karleušu (43) često nazivaju jednom od najbolje odjevenih zvijezda estrade. Obožavatelji je uspoređuju sa svjetskim zvijezdama, a zbog stylinga ju je hvalila čak i Kim Kardashian.

POGLEDAJTE VIDEO:

Često se u medijima piše o vrtoglavim svotama kada je riječ o njezinoj odjeći pa čak i skupim tajicama. Naime, ormar joj je pun velikih i skupih svjetskih brendova poput Guccija i u njemu se nalaze krpice vrijedne nekoliko tisuća eura.

Ipak, Jelena je priznala da neke stvari kupuje za 30 ili 60 kuna. Nije bitna cijena, već koliko joj se nešto svidi, a kaže i da te najjeftinije stvari pokupe najviše lajkova na njezinom Instagram profilu, piše Story.

- Pratim što izbacuju svjetski dizajneri, nove kolekcije za sva godišnja doba. Moda mi je hobi, strastvena sam oko toga. Mogu to i imam sreću da imam dobar ukus. Nosila sam stvari u Grandu za doslovno 30 ili 60 kuna koje kupujem na sniženju. Onda uzmem škare, iglu i konac, režem, zakačim, stavim remen, sandale i uvijek dobijem najviše lajkova za najjeftinije stvari - rekla je pjevačica.

Najčitaniji članci