To je to što me zanima!

Karleuša navukla korzet i bujne grudi stavila u prvi plan: 'Je li ti to od cjepiva? I ja ću se cijepiti'

S obzirom na to da se Jelena 6. svibnja cijepila protiv korone u shopping centru Ušće, velik broj pratitelja pisalo joj je kako će se i oni cijepiti
Vidi originalni članak

Ako ću ovako izgledati poslije cjepiva, idem odmah po njega, samo jedan je od komentara ispod nove seksi fotke koju je objavila Jelena Karleuša (42). 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, pjevačica u najnovijoj objavi stoji ispred ogledala u crnom donjem rublju i superkorzetu koji je istaknuo njen uzak struk i vitku figuru. 

U prvom planu su, zbog korzeta koji ih dodatno podigne, Jelenine bujne grudi. Mnogi su primijetili kako je pjevačica dovela svoju figuru do savršenstva. 

Komentara i komplimenata od strane obožavatelja nije nedostajalo. 

S obzirom na to da se Jelena 6. svibnja cijepila protiv korone u shopping centru Ušće, velik broj pratitelja pisalo joj je kako će se i oni cijepiti. 

Karleuša je, kako je i javno obznanila, primila Pfizerovo cjepivo. 

- Ženo ti nemaš 42 godine; Djevojka napunila 18; Tek sam se probudila, polako; Najseksi plavuša; Slijedit ću tvoj primjer, želim se i ja cijepiti; Poslije cjepiva kao da si se proljepšala, vjerojatno si psihički mirnija i osjećaš se sigurno; Prava mačka, mnoge ti zavide na izgledu - pisali su joj u komentarima obožavatelji. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 09.05.2021.

    Nema tog cjepiva koje ti može pomoći...

  • Briselski Masonkovic 09.05.2021.

    Moram se pohvaliti: Iako vjerojatno duže "mi se neće više dignuti" zbog nje, upravo sam shvatio da uopće i ne znam nijednu njenu pjesmu. Ako tako loše pjeva kako i izgleda, onda mi se više nikad "neće dignuti"! Onda je "sve uništila u meni".

  • nervozni poštar 09.05.2021.

    J..... vas Karleusa, svaki dan nas trujete njome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare