To je to što me zanima!

Karleuša opet pali Photoshop: 'Ovo nema veze sa stvarnošću'

I dok jedni pišu kako je cajka ponovno otišla na estetski zahvat drugi komentiraju kako ima previše slobodnog vremena pa se malo igra u photoshopu
Vidi originalni članak

Brojni pratitelji godinama komentiraju kako je pjevačica Jelena Karleuša (41) pronašle spas u kojekakvim alatima za sužavanje struka i bedara, peglanju tijela kako bi sakrila celulit, strije ili masne naslage, smanjila nos ili dodala six pack na trbuh.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Većina se složila kako Jelena svakodnevno objavljuje fotografije koje nemaju gotovo nikakve veze sa stvarnošću, a na posljednjoj fotki, pišu pratitelji, ponovno se 'zaigrala'. 

Naime, riječ je o fotografiji na kojoj Karleuša bujnu zadnjicu stavlja u prvi plan, a fanovi su nakon objave, društvene mreže zatrpali komentarima. 

I dok jedni pišu kako je cajka ponovno otišla na estetski zahvat drugi komentiraju kako ima previše slobodnog vremena pa se malo igra u photoshopu

PA JELENA, ZAR OPET? Grudnjak ne postoji: Photoshop proradio, silikoni u prvom planu

- Ovo nije realno pa dokle ćeš više objavljivati ovako nerealne fotografije. Nema veze sa stvarnošću. Zadnjica ti je veća od moje budućnosti. Smanji photoshop - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Karleuša ovaj put nije reagirala na brojne prozivke vjernih komentatora. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Simsolina 21.11.2020.

    Umro je onaj njihov pop ili sto je vec? Zasto nema clanka o njemu pitam? 🤔

  • menart 21.11.2020.

    Nisam fan al moram reći. Svi se rugaju, mislim općenito photoshopu a svi se sami provlače kroz razne filtere. Ja gledam već kad se moram slikat, da bude dobro, bez filtera ikakvog da budem to ja a ne neko me vidi na ulici i kaže, woooow pa ovaj je 20g stariji nego na slikama. Danas je IN biti FAKE. Samo otvorite oči i pogledajte sebe pa onda naokolo. O njoj ništa neću. Sretno svima!

  • Popy_1 21.11.2020.

    Pa sve velike guzice su pune celulita. I apsolutno svaka na insti je s filterima. Nezz koje gluposti pisete! Vau otkrili ste toplu vodu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare