To je to što me zanima!

Karleuša opet provocira: Grudi joj kipe iz razuzdanog dekoltea

Ovo nije prvi put da je Karleuša objavila provokativne fotografije zbog kojih je dobila hrpu komentara. Njezina golišava izdanja na društvenim mrežama ne sviđaju se njezinom suprugu Dušku
Vidi originalni članak

Srpska folk pjevačica Jelena Karleuša (41) nerijetko na društvenim mrežama svoje pratitelje 'časti' provokativnim i golišavim fotografijama, na kojima često pokaže više no što treba. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovaj put objavila je fotografiju i video na kojima pozira u dugoj haljini. Ova kombinacija ne bi bila tako provokativna da joj grudi ne 'kipe' iz razuzdanog dekoltea.

Ubrzo je skupila gotovo 100 tisuća lajkova, a njezini su je pratitelji počastili komentarima na račun izgleda. 

ŠTO VI MISLITE? Karleuša je imala modni flop? 'Ne bih ovo nosila na maškare'

'Kombinacija ti je baš simpa' 'Jelena, najljepša si', 'Prava dama', 'Fantazija' - neki su od komentara ispod fotografije. 

Inače, Karleušina golišava izdanja na društvenim mrežama ne sviđaju se njezinom suprugu, nogometašu Dušku Tošiću (34).

-  Stalno mi govori da se neprestano slikam gola i kako to više nema smisla. On to ne voli. Pita me do kad ću se skidati gola, a ja kažem da se nije oženio domaćicom, nego Jelenom Karleušom. Mislio je da zna u što se upušta - izjavila je cajka nedavno.

Ovo nije prvi put da je Karleuša objavila provokativne fotografije zbog kojih je dobila hrpu komentara, kako pozitivnih tako negativnih.

- Kada ste u nedoumici, odjenite rozo - napisala je opis objave na kojoj je kosu raspustila, a odjenula je rozu suknju i top koji je jedva obuzdavao njezine osebujne atribute, baš kao i ovaj put.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 12.12.2019.

    Karleuša je mnogo više zgodnija, nego Nives.

  • Judita👥 12.12.2019.

    Haljina je odlična..

  • pljuvačnica 12.12.2019.

    Evo totalno me isprovocirala da ne znam šta ću. !!!! Non stop ponavljate isti naslov,pre jadbi ste s tim " provocira". Možda vas iz redakcije provocira i pali transvestit,nas ostale NE.

Komentiraj...
Vidi sve komentare