To je to što me zanima!

Karleuša se na koncertu uvijala oko mladića: Ponizila je Duška

Nakon što je video procurio u javnost, oglasili su se i Duškovi obožavatelji. Pružili su mu tisuću poruka podrške pod nazivom 'Pravda za Tošića'
Vidi originalni članak

Folk pjevačica Jelena Karleuša (40) popela se na pozornicu u Salzburgu prvi put nakon smrti majke Divne. Ipak, većina pratitelja složila se kako je njezino ponašanje bilo neprimjereno. 

Naime, Karleuša je na pozornici izvela pravi spektakl. Nakon što su počeli prvi taktovi pjesme 'Ide maca oko tebe', Jelena je na pozornicu pozvala nepoznatog mladića iz publike. Pjevala je svoj hit i uvijala se oko njega, a u jednom trenutku ga je i skinula. 

Nakon ovog poteza obožavatelji su se složili kako su priče o navodnom razvodu sa srpskim reprezentativcem Duškom Tošićem (33) vjerojatno istinite.

ŠUŠKANJA O RAZVODU Jelena Karleuša slavila Uskrs sa kćerima, nigdje traga Dušku

- Udana žena da se ovako ponaša? Dobro da nisu imali se*s ispred svih. Ovo je degutantno. Jelena, moraš misliti na svoju djecu - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Za svoj nastup u susjednoj Austriji, Jelena se pobrinula da privuče pozornost i izazovnom odjevnom kombinacijom. Tigraste gaćice visokog struka, grudnjak, mrežaste čarape i visoke potpetice dobitna su kombinacija kada je pjevačica u pitanju. 

Nakon što je video procurio u javnost, oglasili su se i Duškovi obožavatelji. Pružili su mu tisuću poruka podrške pod nazivom 'Pravda za Tošića'. 

NAKON ČETIRI TJEDNA Vraća se na scenu: Karleuša je dogovorila koncert u Austriji...

- Mislim da mu nije dobro kada gleda što mu sve supruga radi. Prvo Ognjen tajno, a sada očito sa svakim javno. Pravda za Tošića. Morao ju je trpjeti sve ove godine, a na kraju mu nabila rogove - stoji u komentaru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NAJVEĆI NESRETNICI: Ovim horoskopskim znakovima se u ljubavi ne piše dobro

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ...Lilly... 30.04.2019.

    Ajd nemojte izmisljati,zena je tu koreografiju izvodila na svakom nastupi uz tu pjesmu.Prije afere sa Ognjenom,prije smrti njene majke i prije price o tome da se razvodi.Neznate vise sta bi zeni natovarili na vrat pa pisete gluposti!

  • 30.04.2019.

    ponizio se on sam kad je oženio ovu štracu!

  • kormilar 30.04.2019.

    Svatko je "kovač svoje sreće", pa ni Duško Tošić nije izuzetak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare