To je to što me zanima!

Karleuša se pohvalila s tri tisuće ruža za Valentinovo, voditeljica dobila pečeno prase pred vrata

Jelena je zbunila fanove fotkom na kojoj sjedi u prostoriji ispunjenoj s, kako je napisala, 3333 ruže. S druge strane, voditeljici Jovani je obožavatelj na kućnu adresu poslao 'konkretniji' poklon
Vidi originalni članak

Danas su društvene mreže preplavile fotografije slavnih dama s poklonima koje su dobile za Valentinovo. Među njima se se najviše istaknule srpska pjevačica Jelena Karleuša (43), te voditeljica Jovana Jeremić (30).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Karleuša je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj sjedi u prostoriji ispunjenoj s, kako je napisala, ni manje ni više nego 3333 ruže.

Nešto kasnije je podijelila i video u kojem ponosno pozira u pripijenoj, dekoltiranoj plavoj haljini okružena ružama. 

S obzirom da je prije nešto više od mjesec dana njezin suprug Duško Tošić (37) dobio zabranu prilaska Jeleni, nakon što ju je navodno udario i pljunuo, ova je objava zbunila njezine fanove.

'Sad kad sve završi u smeću', 'Je li to od Duška?', 'Bravo Duško, živio' i 'Kako je Duško drag i pažljiv suprug', pisali su u komentarima ispod Jelenine objave.

Pjevačica je na objavi skupila više od 70 tisuća lajkova, no fanovima zasad nije potvrdila da je ruže zaista dobila od supruga.

TRENDI U SVAKOJ PRILICI Karleuša se pojavila na sudu u skupocjenim krpicama, kaput i torbica koštaju 40 tisuća kuna

S druge strane, Jovanu Jeremić je za Valentinovo dočekao mnogo drugačiji poklon. Naime, voditeljici je obožavatelj na kućnu adresu poslao - pečeno prase.

- Ljudi, ja dobila od gledatelja prase. Domaćin čovjek. Ovo je moj poklon za Dan zaljubljenih. Čovjek unaprijed poslao - napisala je Jovana na Instagramu ispod fotografiju svinje.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Tinktura4 15.02.2022.

    Duško spasio si se..Prekrasan muškarac a šta je ovo????

  • 14.02.2022.

    Za pečeno prase, vjerujem 😅😅😅😅

  • 14.02.2022.

    Farsa za naivne. Ni ljubavi,no sreće!

Komentiraj...
Vidi sve komentare