To je to što me zanima!

Karleuša se pojavila na sudu u skupocjenim krpicama, kaput i torbica koštaju 40 tisuća kuna

Srpska pjevačica je na ročište stigla u dugom plavom 'teddy' kaputu modne marke Max Mara, čija je cijena oko 25 tisuća kuna. U ruci je držala popularnu Balenciaga torbicu od 15 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Jelenu Karleušu (43) fotografi su danas snimili kako izlazi iz Trećeg općinskog suda u Beogradu. Srpska pjevačica je i u ovoj prilici pokazala svoj prepoznatljivi modni izričaj te se pohvalila novim dizajnerskim komadima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jelena je na ročište stigla u dugom plavom 'teddy' kaputu modne marke Max Mara, ispod kojeg je nosila bijelu dolčevitu i hlače. Ovaj popularni kaput trenutno je rasprodan na većini online trgovina, a njegova je cijena oko 25 tisuća kuna.

Pjevačica je sakrila lice iza maske i velikih bijelih sunčanih naočala, a u ruci je nosila jednu od najpoželjnijih modnih dodataka ove sezone. Riječ je o Balenciaga torbici čija je cijena 15 tisuća kuna.

Jelena je na sudu imala ročište vezano uz slučaj napada na osobu iz medija iz 2019. godine. Kako prenosi Kurir, Karleuša je tada izvrijeđala, fizički napala i pljuvala po novinaru spomenutog portala dok ju je fotografirao na Novom bežanijskom groblju, gdje posjetila grob svoje majke Divne Karleuše.

OPTUŽILA GA JE ZA OBITELJSKO NASILJE Dušku Tošiću istekla je zabrana prilaska supruzi Jeleni Karleuši, čeka se izvještaj i njena izjava

- Novinari i paparazzi Kurira su i danas bili na grobu moje majke, uznemiravali i mene i ožalošćenje ljude na groblju. Već mjesecima upozoravam javnost na ovo i tražim zaštitu. Ali u ovoj zemlji izgleda pravde i normalnih ljudi nema - napisala je tada Jelena na svom Instagram profilu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • sljastrava 14.02.2022.

    Isti kaput moje babe,a kupila ga skoro džabe.Izgleda da je davno bio u trendu🤣

  • mony mony 08.02.2022.

    Neka uziva ne razzmijem ljubomorne ljude nije joj nitko dao novac zaradila je samo napred Jelena

  • sissy13 08.02.2022.

    ima se,moze se

Komentiraj...
Vidi sve komentare