Show

Komentari 6

Dušku Tošiću istekla je zabrana prilaska supruzi Jeleni Karleuši, čeka se izvještaj i njena izjava

Dušku Tošiću istekla je zabrana prilaska supruzi Jeleni Karleuši, čeka se izvještaj i njena izjava

Jelena je supruga nogometaša prijavila policiji 7. siječnja. Tvrdi da ju je početkom godine fizički napao u obiteljskoj kući i pred svjedocima. Izvori blisku paru kažu kako do razvoda unatoč incidentu neće doći, a glavni razlog su djeca

Dušku Tošiću (37) je istekla zabrana prilaska supruzi Jeleni Karleuši (43) koja ga je za pravoslavni Božić prijavila za obiteljsko nasilje.

Duško je za pravoslavni  Božić  je saslušan u policijskoj postaji, nakon čega mu je prvo bila izrečena zabrana prilaska od 48 sati, a potom je Prvo osnovno javno tužiteljstvo u Beogradu predložilo da mu se zabrana produži u trajanju od 30 dana, piše Telegraf.rs.

Zabrana prilaska istekla je danas, a sada se čeka izvještaj Centra za socijalni rad i Jelenina izjava.

Jelena je Duška prijavila policiji 7. siječnja ove godine da ju napao u obiteljskoj kući, iako je prvo odbila podnijeti prijavu protiv supruga, te je odbila i medicinsku pomoć, on je unatoč tome saslušan. Karleuša je nakon toga otputovala u Dubai gdje je održala koncert i bila na odmoru. 

U međuvremenu su mnogi nagađali da će se Jelena i Duško rastati, ali izvori bliski paru su rekli da do toga neće doći, a obožavatelje je iznenadilo i to da Jelena nije čestitala rođendan Dušku koji je slavio dok je ona bila u Dubaiju.

Najčitaniji članci