To je to što me zanima!

Karleuša u Turskoj doručkovala u bazenu i ispijala šampanjac...

Na društvenim mrežama Jelena je podijelila nekoliko fotografija s putovanja. Ako je suditi prema istim, pjevačica uživa u luksuzu. Sunča se na plaži, kupa se u bazenu, a osim toga, u bazenu i doručkuje
Vidi originalni članak

Kontroverzna folk pjevačica Jelena Karleuša (41) trenutačno je na odmoru u Turskoj. Uživa s kćerima Nikom (10) i Atinom (11), a njezin suprug Duško Tošić (35), prema pisanju srpskih medija, u Kini se priprema za nastavak nogometne sezone. 

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Jelene Karleuše

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim mrežama Jelena je podijelila nekoliko fotografija s putovanja. Ako je suditi prema istim, pjevačica uživa u luksuzu. Sunča se na plaži, kupa se u bazenu, a osim toga, u bazenu i doručkuje. Kako bi se reklo, Karleuša ima pravi kraljevski tretman zajedno sa svojim kćerima. 

A nezaobilazne su i provokativne fotografije. Najprije je 'okinula' nekoliko fotografija u minijaturnim kupaćim kostimima, a Jelena je sada svoje pratitelje počastila fotografijom u suknji i mini topu. No, 'zaboravila' je odjenuti grudnjak pa su joj provirile bradavice.

Uvijek golišava i provokativna, Jelena je i sada dobila hrpu komentara na račun svojega izgleda.

- Želim tijelo poput tvojeg nakon dvoje djece. Predivna si - pisali su joj obožavatelji.

TOŠIĆ NIJE S NJOM Uživa u Turskoj: Karleuša u mini badiću jedva obuzdava obline...

Karleuša je prethodno istaknula kako će se vratiti na Maldive čim završi pandemija korona virusa. Isticala je kako su raj na zemlji, no ipak se odlučila za drugu destinaciju. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Miranda_ 01.08.2020.

    Neka uživa ona si je to i zaradila.Ko je nama kriv što nismo u mogućnosti??Svi bi mi da možemo ko zna gdje bili i šta radili pa bi onda neko treći i nas ovako pametno komentirao 😉

  • sendede 31.07.2020.

    Da ju turci barem roknu

  • SistemLaže 31.07.2020.

    Uffff dobar PVC materijal....

Komentiraj...
Vidi sve komentare