To je to što me zanima!

Karleuša zabavljala fanove iz dijaspore: Nosila samo gaćice i grudnjak, pipkali je po tijelu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Srpska pjevačica je na društvenim mrežama objavila fotku na kojoj pozira u minijaturnom grudnjaku, koji joj je jedva prekrio bradavice na bujnim grudima te crnim gaćicama i najlonkama. Nastup u Njemačkoj izgledao je poprilično 'vruće'
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (43) na Instagramu je objavila fotografiju ekstravagantnog kostima koji je nosila ovog vikenda na nastupu u Njemačkoj. Kao i inače, Jelena se odlučila  za provokativnu kombinaciju koja ništa ne prepušta mašti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za fotografiju je pozirala u minijaturnom Dolce&Gabbana grudnjaku, koji joj je jedva prekrio bradavice na bujnim grudima. Kostim je upotpunila crnim gaćicama i najlonkama te maramom s cirkonima, kojom je prekrila glavu. Uz kostim, u objavi je podijelila nekoliko fotografija s koncerta na kojem se rukovala s obožavateljima dok su je oni dirali po tijelu i nogama. - Bravo Jelena, ovo izgleda savršeno. Ovakvo tijelo nemaju duplo mlađe. Ti si diva jedna jedina - pohvalila ju je u komentarima jedna od obožavateljica.

SVI PRIČAJU O POBJEDNICI Tko je misteriozna Konstrakta? Arhitektica, umjetnica i majka dvoje djece pokorila Beoviziju

Kao i uvijek, Jelena ima veliku podršku svojih fanova na društvenim mrežama, koji smatraju da joj nitko ne može konkurirati u njenoj originalnosti i kreativnosti te je u komentarima dobila pohvale za svoju odvažnost. Stihovi pobjednice srpske Beovizije, pjevačice Konstrakte (43) očito su postali veliki hit na društvenim mrežama jer su obožavatelji ispod Karleušine fotografije pisali da upravo to znači 'biti zdrava' umjetnica. I sama Jelena je pratila Beoviziju te je na svom Instagram Storyju kolegicu Konstraktu nazvala 'genijalnom'.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • lily A 09.03.2022.

    Kako ovo Dusko podnosi

  • Iskrena mala 08.03.2022.

    Bez obzira kakvim se poslom bavi, prestrašno za jednu majku ..........

  • zgolofrlja 08.03.2022.

    dobar lokal-odma kod kolodvora.fina ekipa dolazi.sve inzinjeri i doktori

Komentiraj...
Vidi sve komentare