To je to što me zanima!

Karleuši opet ispale grudi, a za štikle iskeširala 7 tisuća kuna

Pobogu, stavljaš fotografije s djetetom, a si*e su ti ispale. Možeš li jednom objaviti normalnu fotografiju, samo su neki od komentara ispod fotografije
Vidi originalni članak

Pjevačica Jelena Karleuša (40) na društvenim mrežama ima više od dva milijuna pratitelja koje svakodnevno razveseli s novom fotografijom. Ovaj put odlučila se za traper kombinaciju koju je upotpunila cipelama koje su izazvale veliki 'bum' na modnoj sceni. 

Riječ je o prošivenim natikačama na petu s potpisom modne kuće Bottega Veneta za koje je iskeširala oko sedam tisuća kuna. 

Obožavatelji su primijetili kako je pjevačica stavila nove ekstenzije, ali i da su joj bujne grudi na nekoliko fotografija doslovno ispale. 

- Pobogu, stavljaš fotografije s djetetom, a si*e su ti ispale. Možeš li jednom objaviti normalnu fotografiju - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Pjevačica je nedavno odjenula body koji je prije 20 godina nosila Jennifer Lopez (50). Karleuša je pozirala u bodiju s dubokim dekolteom iz kojeg su joj virile grudi i tajicama u istoj nijansi, a odjevnu kombinaciju odabrala je za srpski talent show 'Zvezde granda' u kojima je članica žirija. Cijena bodija iznosi 590 eura, odnosno 4400 kuna dok su tajice oko 3600 kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 17.03.2020.

    Selo moje,lepše od Parisa

  • plik 17.03.2020.

    gadniji od nje su samo portali koji objavljuju njene slike i članke o njoj....

  • iiiih 17.03.2020.

    Vise musko nego zensko. Da nema toliko plastike nebi imala sta slikati

Komentiraj...
Vidi sve komentare