Obavijesti

Show

Komentari 21

Karleuši opet ispale grudi, a za štikle iskeširala 7 tisuća kuna

Karleuši opet ispale grudi, a za štikle iskeširala 7 tisuća kuna
8

Pobogu, stavljaš fotografije s djetetom, a si*e su ti ispale. Možeš li jednom objaviti normalnu fotografiju, samo su neki od komentara ispod fotografije

VIDEO

Pjevačica Jelena Karleuša (40) na društvenim mrežama ima više od dva milijuna pratitelja koje svakodnevno razveseli s novom fotografijom. Ovaj put odlučila se za traper kombinaciju koju je upotpunila cipelama koje su izazvale veliki 'bum' na modnoj sceni. 

Riječ je o prošivenim natikačama na petu s potpisom modne kuće Bottega Veneta za koje je iskeširala oko sedam tisuća kuna. 

Obožavatelji su primijetili kako je pjevačica stavila nove ekstenzije, ali i da su joj bujne grudi na nekoliko fotografija doslovno ispale. 

- Pobogu, stavljaš fotografije s djetetom, a si*e su ti ispale. Možeš li jednom objaviti normalnu fotografiju - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Pjevačica je nedavno odjenula body koji je prije 20 godina nosila Jennifer Lopez (50). Karleuša je pozirala u bodiju s dubokim dekolteom iz kojeg su joj virile grudi i tajicama u istoj nijansi, a odjevnu kombinaciju odabrala je za srpski talent show 'Zvezde granda' u kojima je članica žirija. Cijena bodija iznosi 590 eura, odnosno 4400 kuna dok su tajice oko 3600 kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

Karleuša protiv JLo 00:43
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin