To je to što me zanima!

Karleušu ne zanimaju kritike, grudi opet servirala na izvol'te

Modnu kombinaciju upotpunila je brendiranom torbom s potpisom modne kuće Dior čija se cijena kreće oko 25 tisuća kuna. Brojni pratitelji komentirali su kako Karleuša odlično izgleda i tijekom karantene
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Jelena Karleuša se osvrnula na potres: Svim srcem uz Zagreb!

Srpska turbofolk pjevačica Jelena Karleuša (41)  na društvenim mrežama često se hvali kontroverznim objavama, pogotovo kad su provokativne fotografije u pitanju. Svojim se odjevnim kombinacijama koje više otkrivaju nego skrivaju, redovito hvali na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovaj put pjevačica je pozirala u bijeloj haljini, a grudi su joj, doslovno, na izvol'te. Modnu kombinaciju upotpunila je brendiranom torbom s potpisom modne kuće Dior čija se cijena kreće oko 25 tisuća kuna. 

Brojni pratitelji komentirali su kako Karleuša odlično izgleda i tijekom karantene, a nije im promakao niti bujni dekolte. 

- Kakve grudi imaš. Svaka čast. Ne volim plastiku, ali tebi bih i to oprostio - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Prije nekoliko dana srpski mediji pisali su kako je pop pjevačica prijavila svog supruga, nogometaša Duška Tošića (35) za obiteljsko nasilje. 

Međutim, Jelena se odmah oglasila na društvenim mrežama i demantirala navode. Napisala je kako je to laž.

- Policija obilazi našu kuću kako bi provjerila ako Duško krši karantenu. Nema potrebe da se šire ovakve laži o nasilju. Na žalost mnogih, nitko me nikada nije pretukao - napisala je pjevačica i obranila svog supruga koji inače igra nogomet za kineski klub Guangzhou R&F. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Jelena Karleuša se osvrnula na potres: Svim srcem uz Zagreb!

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Zorkazorka 07.04.2020.

    Cista plastika a drobcic ka u moje babe

  • minđa 07.04.2020.

    Ništa to...

  • mibu 07.04.2020.

    Stvarno apel-ne pišite o toj osobi.😐

Komentiraj...
Vidi sve komentare