To je to što me zanima!

Karmen hodala prema oltaru, a Josipov uzvanik šapnuo: 'Grob, brate. Ova je starija od mene...'

Karmen i Josip novi su par koji se vjenčao u showu 'Brak na prvu'. Karmen je imala tremu, a Josipovi uzvanici kada su je ugledali imali su ružne komentare o mladenki
Vidi originalni članak

Karmen i Josip novi su par koji se vjenčao u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'. Karmen je otkrila kako joj nije bilo svejedno prilaziti oltaru, a kada je hodala prema oltaru čuli su se ružni komentari iz publike. Josipov uzvanik nije bio oduševljen mladenkinim izgledom.

OČEKIVAO JE NEŠTO DRUGAČIJE Marko iz 'Braka' o Muri: 'Prvi put kad sam je vidio pitao sam se što je meni ovo trebalo...'

- Grob, brate! Ova je starija od mene - komentirao je.

- Kad je mladenka došla mislila sam da Jole neće biti zadovoljan - komentirala je Josipova sestrična Marija, no njegova reakcija je bila upravo suprotna, oduševio ga je izgled i elegancija mladenke Karmen.

Mladenci su se odmah upoznali i izmijenili nekoliko riječi. 

- Jedva sam dočekao ovaj trenutak i pozitivno sam iznenađen - rekao je Josip mladenki Karmen.

IZJAVE O 'STAROJ KOŽI' Anton iz 'Braka na prvu' otkrio detalje drame za 24sata: 'Lovre puno izmišlja i stalno optužuje'

- Mislim da je oduševljen i da si odgovaraju - komentirao je Josipov kum, a i Karmeninoj kumi se čini da su mladenci kliknuli.

- Mislim da se ona mladoženji jako svidjela. Po njegovim očima mislim da je to bila trenutna odluka: ti si moja i Božja - zaključila je kuma Anita. 

'Kak' je Jole zaljubljeno gleda', 'Što će to bit' na medenom mjesecu', bili su komentari iz publike nakon njihovog susreta. 

- Mislim da je njegova buduća supruga bila oduševljena - rekla je Josipova sestrična Marija. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 8

  • billi Galeb 20.03.2024.

    Kad smstraju da je taj njihov dećki tj mladoženja neki kazanova sto ga žene u tv šou? Što nisu svom ljepotanu naßli djevojku koja bi ispunila bjihova očekivanje.

  • kvartas 19.03.2024.

    Ova mala ovčica od dečka koji se smiješi na stolici je oličenje ljudske pameti, znanja, odgoja, obrazovanja, jedno veliko Da - što želim da moje dijete bude kad odraste!

  • snowqueen 18.03.2024.

    Ova mala ovčica od dečka koji se cereka na stolici je oličenje ljudske gluposti, neznanja, neodgoja, neobrazovanosti, jedno veliko Ne - što Ne želim da moje dijete bude kad odraste!

Komentiraj...
Vidi sve komentare