Obavijesti

Show

Komentari 15

Anton iz 'Braka na prvu' otkrio detalje drame za 24sata: 'Lovre puno izmišlja i stalno optužuje'

Anton iz 'Braka na prvu'  otkrio detalje drame za 24sata: 'Lovre puno izmišlja i stalno optužuje'
6

U 'Braku na prvu' Anton i Nikolina doživjeli su prvu dramu. Na večeri Klara je rekla Nikolini da je njen suprug Anton rekao da ima 'staru kožu'

VIDEO

Nikolina i Anton u 'Braku na prvu' nedavno su se našli usred prave drame. Na drugoj zajedničkoj večeri parova Klara je potegnula pitanje je li istina da je Anton izjavio kako njegova televizijska supruga ima 'staru kožu'. Tvrdila je kako joj je to ispričao Lovre, njen televizijski suprug. 

Nikolina iz 'Braka na prvu' o Lovri: 'Jasno je s kime imamo posla, moramo biti na oprezu...'
Nikolina iz 'Braka na prvu' o  Lovri: 'Jasno je s kime imamo posla, moramo biti na oprezu...'

- Nikada nisam izrekao takvu izjavu. Nikada nisam rekao ništa što bi se čak moglo pogrešno protumačiti na taj način. Jednostavno, to nije moj način ponašanja. Njezina koža? To su stvari o kojima nikada nisam ni razmišljao niti ih uzimao u obzir - karakterno nisam takav - objasnio nam je Anton.

Kasnije je dodao kako je zbog rasprave koja je nastala zbog te situacije već pomalo iscrpljen, a rekao nam je i tko je odgovoran za cijelu dramu.

- Lovre je optuživao mnoge ljude za mnoge stvari tijekom emisije, stalno mijenja mišljenje o svemu i iznosi tvrdnje o drugim ljudima od samog početka emisije. I sada ovo... kako bi itko mogao biti iznenađen? Ljudi koji me poznaju i vjeruju mi znaju istinu i za mene je to najvažnije - rekao je.

Zahvalan je kolegi iz showa, Filipu, koji je stao u njegovu obranu, a smatra kako ga Lovre optužuje za nešto što nije 'izašlo' iz njegovih usta. Objasnio nam je kako su bili u večernjem izlasku te da su se sigurno šalili o nekim stvarima, ali ništa previše ozbiljno, što bi moglo izazvati ovakvo nešto.

- Optimistična strana mene govori mi da je to bila iskrena greška, ali da je potpuno vjerovao u to. Čak i ako je bilo ikakve sumnje u njegovoj optužbi, mislim da je već bio previše predan toj priči da bi je promijenio. Samo bi izgledalo još gore za njega da je priznao da je pogriješio u prosudbi ili što je ili nije rečeno - priznaje nam Anton. 

Kandidatkinja iz Velike Gorice otpočetka je tvrdila kako ne vjeruje da bi Anton ikada takvo što rekao, a Anton priznaje kako je zahvalan što je za partnericu dobio upravo nju.

- Odmah je shvatila kako je ta optužba vrlo čudna i mislim da ne shvaća ozbiljno optužbe koje dolaze od Lovre. S pravom - priznao nam je te dodaje kako su oboje bili iznenađeni i u šoku te večeri. 

- Zahvalan sam što je stala uz mene kada sam se suočio s tim neosnovanim optužbama. Mislim da se izvanredno dobro držala i smireno i sjajno je vidjeti kako se nosi čak i kada postoje izazovi - kaže nam.

Tamara u showu 'Brak na prvu' priznala da joj se sviđa Filip, on joj poručio: 'Nije mi neugodno'
Tamara u showu 'Brak na prvu' priznala da joj se sviđa Filip, on joj poručio: 'Nije mi neugodno'

Sam priznaje kako mu u životu godine nikad nisu bile najvažnije, a izlazio je sa starijim i mlađim ženama.

- Nisam tražio ništa posebno po pitanju dobi. Ta stvar s godinama je besmislena. Očito sam izlazio s djevojkama koje su bile mlađe
od mene, što nije teško jer ako imam 43 godine, znači, 42, 41, 40, 39, 38, 37... Mislim da shvaćate - objašnjava nam dalje.

Čini se kako ovo nije poljuljalo odnos Antona i Nikoline, a jesu li dečki riješili nesuglasice, kaže, ostaje nam za vidjeti u sljedećim epizodama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'