To je to što me zanima!

Karrueche provocira Rihannu pa se brani: Nemam veze s tim

Bivša djevojka Chrisa Browna, koji se vratio bivšoj Rihanni, pozirala je s djevojkom koja nosi majicu na kojoj je prekriženo ime barbadoške pjevačice i ispisano njezino
Vidi originalni članak

Nemam nikakve veze s tim majicama, niti su one dio kolekcije Kill. Mislim da bi to bilo malo otrcano. Ja ne mogu kontrolirati što drugi rade, napisala je Karrueche Tran na Twitteru tvrdeći da nije kreirala majice koje su se pojavile na tržištu.

Na njima je ime njezine bivše protivnice, barbadoške pjevačice Rihanne (24), prekriženo dok je crvenim slovima ispisano njezino ime. Nakon što je susrela djevojku koja je odjenula spornu 'anti-Rihanna' majicu, bivša djevojka Chrisa Browna oduševljeno je pozirala s njom i fotografiju objavila na Instagramu.

Manekenki je Brown slomio srce povratkom u naručje bivše djevojke Rihanne koju je 2009. godine brutalno pretukao. 

- Odlučio sam ponovno biti sam kako bih se fokusirao na karijeru. Jako volim Karrueche, no ne želim da bude povrijeđena zbog mog prijateljstva s Rihannom (24) - komentirao je u listopadu prošle godine Chris Brown (23) razlog prekida s Karrueche koju su šokirale fotografije iz jednog noćnog kluba u kojem se cijelu večer družio i plesao s Rihannom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • WOMANIZER 22.01.2013.

    ajme kojajadnica, rihanna da hoće, samelje ju!

  • _petra_ 22.01.2013.

    mala je bas slatkica

  • MADMILI 22.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare