To je to što me zanima!

Katarina Baban: ‘Od djetinjstva sam se pripremala biti Rozga’

DOBILA POHVALE Katarina Baban je utjelovila Jelenu Rozgu, a pjevačica kaže da je glumica čak i treptala poput nje te kako je dobila dvojnicu
Vidi originalni članak

Nije mi trebalo puno da oživim Jelenu Rozgu, ispričala nam je Katarina Baban (29). Glumica je u četvrtoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' utjelovila popularnu pjevačicu, što joj, kaže, nije bilo nimalo teško.

'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO' Nakon sjajnog nastupa Ane Vilenice 'poletjele' su stolice

- Rozgu slušam od malih nogu tako da sam je ‘imala’ negdje u malome mozgu. Njezin glas ostao mi je negdje u glavi pa mi ga nije bio problem skinuti - tvrdi Baban te dodaje kako joj i fizička transformacija u Rozgu nije bila veliki problem.

- Što se šminke tiče, bilo je potrebno samo nekoliko poteza kistom te je transformacija trajala pola sata. Kostim je bio prepoznatljiv za Rozgu pa sam lako postala kao ona - prepričava nam Baban. Problem joj je, ipak, predstavljala perika.

Dvojnice: Rozgu je oduševio nastup glumice koja njezin rad prati od malih nogu

- Nakon nekoliko sati snimanja počela me je boljeti glava od silne kosurine koju sam nosila - priznaje glumica. Da joj se slušanje Rozge u djetinjstvu isplatilo i pri imitiranju njezinih pokreta, potvrdila je i sama pjevačica.

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO 'Bit ću jako ljubak': Drele će u showu utjeloviti Dimitrovsku

- Katarina me je potpuno oduševila nastupom, bila je zabavna, opuštena i pjevački odlična. Mislim da me odlično ‘skinula’, čak je i treptala kao ja. Sad sam mirna jer imam nasljednicu - rekla je pjevačica, koja je Baban u studiju podržala u izvedbi hitova 'Gospe moja' i 'Dobitna kombinacija'. 

- Rozga mi je rekla kako je mislila da je Saša Lozar njezina najbolja transformacija, ali da sam ga nadmašila. Nisam očekivala takvo iznenađenje - zaključila je Baban.

U četvrtoj epizodi showa pobijedila je Ana Vilenica preobražena u Kurta Cobaina iz grupe Nirvana
Idi na 24sata

Komentari 24

  • cornelie 10.04.2018.

    A jesi našla za kog ćeš se pripremati

  • 10.04.2018.

    sličnost je frapantna

  • arwenn 10.04.2018.

    Preslatka je Katarina ! A Rozga je vec malo ostarila !

Komentiraj...
Vidi sve komentare