To je to što me zanima!

Katarina otkrila: Skinula sam 35 kila, a sanjam da imam 80

Više mi ni tajice ne pristaju pa nisam sigurna hoću li moći na trening, našalila se vlasnica salona za uljepšavanje. Katarina će nastaviti trenirati s Mlinarićem
Vidi originalni članak

Imponira mi što su me izbacili jer sam protivnicima bila jaka konkurencija. Skinula sam 35 kilograma, a neću mirovati sve dok vaga ne pokaže 80 kilograma, rekla je Katarina Rožanković (31).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrepčanka je izašla iz izolacije uoči finalnog tjedna u showu “Život na vagi”. U kuću je ušla sa 137 kila, pa ju je nakon natjecanja kod kuće dočekala hrpa odjeće koja joj je prevelika.

- Više mi ni tajice ne pristaju pa nisam sigurna hoću li moći na trening - našalila se vlasnica salona za uljepšavanje. Treninge će i dalje raditi s Marijem Mlinarićem, a recepte za zdrava jela već je savladala pa si za međuobrok najčešće na korabu namaže maslac od kikirikija i začini jednim bademom.

- Ovo iskustvo pamtit ću zauvijek premda je bilo izazovno. Kad je Vedran izašao, plakala sam satima - zaključila je.

Ne odustaje

Katarina tvrdi da je posao neće omesti u daljnjem topljenju sala

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 03.05.2017.

    Gledam te ljude i divim im se. Ja sam invalid, imam umjetne kukove, oštećenu kralježnicu. Mišići mi atrofirali i kada god nešto pokušam, zbog bolova u leđima odustanem. Nemam puno, 102 kile, ali ih osjećam i vidim da su previše. Kada sam otišao u teretanu, da pitam za vježbe, čim su čuli da sam invalid sa umjetnim kukovima odmah su odustali od bilo kakve zamisli da sa mnom vježbaju. Trebao bih skinuti, barem do 80, ako ne i više. Ali kako ??????

  • psilaju 03.05.2017.

    Podržavam vam i drago mi je da se vide rezultati

  • nisamjesamnisam 03.05.2017.

    Bravo, ne odustaj :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare