To je to što me zanima!

Katarina Prnjak i Vanja Grgec novi su Miss i Mister Hrvatske

Najljepša Hrvatica, Katarina Prnjak, rekla je kako nije očekivala pobjedu i da je jako sretna. Novi mister pohvalio se kako će na ovaj način promovirati nutricionizam
Vidi originalni članak

Katarina Prnjak iz Zagreba (21) i Vanja  Grgec (24) iz Zagreba novi su Miss i Mister Hrvatske. Novoj misici lentu je predala prošlogodišnja pobjednica Katarina Banić, a Vanji sad već bivši mister Radovan Stošić.  Najljepša Hrvatica rekla je kako nije očekivala pobjedu i da je jako sretna. 

Misica je u vezi godinu dana, a dečko joj je davao podršku kad se prijavila na izbor. Nova misica studirala je turistički menadžment u Šibeniku, a u planu ima vratiti se na fakultet.  Na pitanje žirija žirija što misli je li u životu važnija pamet ili sreća, Katarina je bez razmišljanja odgovorila da je bitnija pamet i time zaradila veliki pljesak. Osim titule Miss Hrvatske, Katarina je dobila i lentu Miss Stila. Prva pratilja je Nejra Pršić, a druga Maja Marinić. Katarina je kao nagradu osvojila automobil. 

Novi mister po zanimanju je nutricionist. Na natjecanje se prijavio sam te je otkrio da ima djevojku koja je malo ljubomorna.  Upit žirija za Vanju bio je bi li presadio kosu, na što je on rekao da postoji i druga opcija, a a to je šišanje na nulericu. Nasmijao je publiku, a njegovi kolege su ga pljeskom podržali u odgovoru. Prvi pratitelj je Luka Ivić, a drugi Marin Maričić. Kao nagradu, Vanja je osvojio skuter. Najljepši par u listopadu putuje u London na svjetski izbor ljepote. 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • pernica 15.06.2011.

    šta se čudite? sve je namješteno!!!!! evo primjer: kćerka mi je pozvana na izbor Miss Dalmacije za iduću godinu, jer je manekenka u jednoj Splitskoj agenciji, ali ona meni kaže :mama već se ZNA POBJEDNICA, ja i još 2 kolegice ćemo ići jer ćemo dobit poklone sponzora, kupaći Lisca, haljinu Linea, sandale, i još neke stvari.....eto kako vam to ide kod nas! bogate tate ili tko ima veze i vezice već unaprijed dogovore pobjedu, a kao gledatelji glasuju!!!!! samo troše novac bez-veze, i tako je u svemu!!!!!! ŽIVA ISTINA!!!!!! pa ali se ne vidi po ovoj curi, svaka čast svakome ali ONA NIJE ZA MISS HRVATSKE, gdje su joj oči?, a tek zubi, upala ramena, pa moramo biti realni- izgledam bolje ja sa 40 godina!!!!!!

  • -mrvica- 15.06.2011.

    ja neznam di su ljudima-mislim žiriju-oči.....katastrofa, pa ko će ovo od srama poslat u svit da nas predstavlja....bilo je lipših ženskih koliko oćeš. ova se smije tako da iskrevelji zube i zatvori oči....užas

  • RobertDujo 15.06.2011.

    nebitni su

Komentiraj...
Vidi sve komentare