To je to što me zanima!

Katarina Rautek se udala: Na šake su si istetovirali imena

Odlučila sam se na to jer sam shvatila da je Josip čovjek za mene, zaključila je pjevačica. Uz kumove na svadbi su bili i Katarinina djeca, njezina sestra s mužem te suprugova kći
Vidi originalni članak

Bilo je intimno kod matičara u Zaprešiću i bili su samo kumovi s nama, rekla je pjevačica Katarina Rautek (32).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U subotu se udala za inženjera prodaje u strojarstvu, Josipa Omazića.

- Bilo je prekrasno - kaže.

Uz kumove, na svadbi su bili i Katarinina djeca Gabriela (3) i Dominik (5), njezina sestra s mužem te Omazićeva kći. Nakon vjenčanja otišli su u zagrebački restoran koji se pjevačici sviđa zbog tradicionalne kuhinje.

Supružnici su umjesto prstenja tetovirali imena na šake. Kaže da joj je tetovaža namjerno na desnoj ruci jer je dešnjakinja.

- Pitaju me kako se ne bojim što ću napraviti ako se rastanem. To se da popraviti, ali ne razmišljam da bi se to moglo dogoditi - napomenula je Rautek.

Uvjerena je da je to tetovaža za cijeli život.

- Odlučila sam se na to jer sam shvatila da je Josip čovjek za mene - zaključila je pjevačica. Rautek se sudi s bivšim partnerom Krešimirom Svitlanovićem (33), kojeg je tužila za fizičko zlostavljanje.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • marrigold 07.10.2017.

    Blago njima bez brige i pameti

  • Mega100 07.10.2017.

    Već dobro uhodana šema pjevačica bez karijere. Pregazi ih tko zna koliko frajera, ovu su jadnicu i prebijali, uz put se rodi i neko dijete kom niti ne zna tko je pravi otac i kada vise nema ni za kruh ni cugu nađe naivnog iz provincije kom je ona elita jer ima spot. Sirot u glavu. Moš si mislit koliko je njoj ovaj jadnik napet u ovom odijelu sa maturalca od prije 15 godina nakon svih koje je ona prošla. Foliranje na najjače. Tetovaze su tek 😂😂. Ružne i jeftine

  • MEDO 🐻 07.10.2017.

    Čuj ovo, inžinjer prodaje u strojarstvu 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare