To je to što me zanima!

Kate Beckinsale razočarana je u nogomet zbog poraza Hrvatske: 'Ja odustajem od svega...'

Glumica, koja je svaku našu utakmicu gledala u hrvatskom dresu, jednako je razočarana porazom Vatrenih kao i svi hrvatski navijači i reprezentativci
Vidi originalni članak

Engleska glumica Kate Beckinsale (49) koja se trenutno nalazi u Zagrebu zbog snimanja akcijskog filma 'Canary Black' bodrila je Vatrene s ostatkom Hrvatske, a sada je rekla da ju nogomet više ne zanima nakon što je Engleska ispala, a Hrvatska izgubila utakmicu protiv Argentine na Svjetskom prvenstvu u Katru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sada kada su i Engleska i Hrvatska ispale, odustajem od svega vezanog uz nogomet, osim od pokušaja da razumijem ovaj manevar - napisala je Kate na Instagramu uz kratak i komičan isječak jedne starije nogometne snimke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

Naime, Beckinsale je objavila video snimljen prije dvije godine u kojem kapetan škotskog nogometnog kluba Norwicha Grant Hanley izvodi neočekivan manevar nad suigračem Kennyjem McLeanom

Ne zna se je li Kate video vidjela tek sada ili ga je pak objavila kako bi neizravno komentirala suđenje tijekom utakmice Hrvatske i Argentine, za koje neki smatraju da nije bilo pravedno. Glumica, koja je svaku našu utakmicu gledala u hrvatskom dresu, jednako je razočarana porazom vatrenih jednako kao i svi hrvatski navijači.

- Ja sam Engleskinja i očito je da navijam za Englesku, ali sada snimamo u Hrvatskoj i ovdje je ekipa sjajna pa podržavamo jedni druge i to je je*eno super. Čestitam, Hrvati, vaša Kate Beckinsalović - objavila je na Instagramu nakon pobjede hrvatske reprezentacije nad Brazilom.

U navijačkom i blagdanskom duhu Kate je pokazala kako je božićno drvce na setu u Zagrebu ukrasila sličicama naših reprezentativaca Luke Modrića (37) i Dominika Livakovića (27).

- Divna Lada nam je napravila božićno drvce u paklu, a onda je naša snalažljiva ekipa dodala neke osobne stvari. Netko nema hlače i to je bila plemenita žrtva - napisala je Beckinsale uz fotografije drvca. 

U ZAGREBU Kate Beckinsale pokazala kako gušta na Adventu: Svu pažnju 'ukrao' joj je čupavi mezimac

Podsjetimo, glumica već neko vrijeme snima akcijski film 'Canary Black' u Zagrebu. Snimanje u glavnom gradu Hrvatske počelo je u listopadu, a ranije je najavljeno kako će trajati oko 50 dana. To je najveći filmski projekt koji se ikad snimao u Lijepoj našoj. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Corona u jeku 👹 16.12.2022.

    Ostavite se Kate na miru, shoupci napaljeni 💩

  • čovik-s-juga 15.12.2022.

    Ako ova ode "neokrznuta" iz HR onda više nismo ono što smo bili.

  • jebač tvoje majke 15.12.2022.

    dobra mi je. nadam se da netko domaći to razbija svaku noć....kad ja već ne mogu

Komentiraj...
Vidi sve komentare