To je to što me zanima!

Kate Hudson vrišti od bolova nakon prežestokog treninga

Glumica je velika ljubiteljica tjelovježbe, a trenutačno trenira kako bi ostvarila svoj san - sudjelovanje u triatlonu. Pokazala je u kakvom je stanju nakon vježbanja
Vidi originalni članak

Kate Hudson (36) ljubiteljica je sporta i zdravog života, a trenutačno se priprema kako bi ostvarila svoj višegodišnji san. Kate je nedavno otkrila da se već dugo želi okušati u triatlonu.

Nakon napornog treninga, Kate je legla i u kameru rekla da je ništa ne boli sve dok joj trener preko noge nije prošao masažerom za opuštanje napetih mišića. 

U tom trenutku, Kate je vrisnula od bolova. Video je objavila na svom Instagramu, a neki su se obožavatelji za nju zabrinuli te se pitali što li se događa na toj snimci. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Iskrena mala 27.08.2015.

    Ona mi je baš lijepa

  • CovjekbezLica 27.08.2015.

    Nije triJatlon već triatlon*

  • ZrinkaJelinić 26.08.2015.

    Bok ja sam Zrinka. Hoću ovdje da vam podijelim link od čovjeka koji stvarno ima prave utakmice. Mene je izvadio iz krize u kojoj sam bila 7 mjeseci, zadužila sam se na sve strane zbog djeteta i nesreće koja nas je snašla. Nebojša mi je ulio povjerenje i stvarno je fer što se suradnje tiče. Ima i za sutra utakmicu snizio je cijenu kako bi svima bila dostupna. Evo vam njegov link od srca ga preporučujem: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009298813090&fref=ts ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare