To je to što me zanima!

Kate Mara: Mamu i tatu je sram jer se skidam pred Spaceyem

Redovito objašnjavam roditeljima da je moja uloga takva te da ponekad moram biti u grudnjaku i gaćicama. Kako se ne bi šokirali, šaljem im poruke, kaže glumica
Vidi originalni članak

Kate Mara (29), zvijezda hit serije “House of Cards”, svojim roditeljima uvijek pošalje SMS ako će u seriji biti scena u kojoj se ona mora razodjenuti.

- Još im nije jasno zašto treba biti golotinje. Redovito objašnjavam roditeljima da je moja uloga takva te da ponekad jednostavno moram biti u grudnjaku i gaćicama. Kako se ne bi šokirali, napišem im u poruci: ‘Budite spremni na prvih 30 sekundi serije’ - rekla je glumica. Kate u seriji glumi uz Kevina Spaceya (54) i Robin Wright (47).

- Gledam njegove filmove od malih nogu. Svi me pitaju je li mi bilo neugodno skinuti se pred njim. Moram priznati da nije. Više je bilo neugodno mojim roditeljima koji ga isto obožavaju - rekla je Kate.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vilim 21.02.2014.

    Nismo djeca, pusti zatucane roditelje koji ne razumiju tvoju umjetničku crtu, nikad te nisu shvatili, što im se uopće i javljaš, samo se nastavi skidati jer je to zdravo i idemo do kraja da vidimo što to skrivaš u gaćicama !!!...

  • _petra_ 21.02.2014.

    a u Milenijumu smo ionako sve vidjeli

  • lukica24 20.02.2014.

    kate mara, mare i kate

Komentiraj...
Vidi sve komentare