To je to što me zanima!

Kate Middleton ima dvojnicu: 'Na dan zaradim oko 9.000 kn'

Gabriella ni sama nije bila svjesna da sliči na Kate, dok joj stranci na ulici nisu počeli dovikivati ime vojvotkinje, a na društvenim mrežama predstavlja se kao 'Kate Look Alike'
Vidi originalni članak

Gabriella Munro Douglas (33) živi u južnom Londonu sa svojim partnerom Michaelom (36) i sedmomjesečnim kćerkama blizankama May i Joy, u stanu koji je uspjela kupiti zarađenim novcem od pretvaranja da je Kate Middleton. Dnevno bi zaradila oko 1.000 funti prisustvujući korporativnim događanjima i privatnim zabavama kao dvojnica vojvotkinje od Cambridgea.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Oduvijek sam uvijala kosu i nosila sličnu šminku, a kad bih izlazila, ljudi bi me dvaput pogledali. Često me zaustavljaju. To se događa svaki dan - izjavila je za Evening Standard 2013.

Na nagovor bolesne majke, poslala je svoje fotografije agenciji za dvojnike i ubrzo su je poslali na putovanje Australijom sa dvojnikom princa Williama.

OD NAVY DO SIVOG Praktičan poslovni look: Kate Middleton ima izvrsne sakoe

- U srpnju 2013. snimala sam ispred Buckinghamske palače kad su se pojavile vijesti da je Kate u porođaju s princom Georgeom. Bio je to kaos, a turisti su me grabili za selfije - dvojnica priznaje da je bilo i neugodnih trenutaka

Iako joj je pretvaranje omogućilo financijsku neovisnost i ludu avanturu, 2016. godine odlučila je napustiti mjesto vojvotkinje i pokrenuti vlastiti posao.

- Bilo je veoma zabavno i uzbudljivo predstavljati se kao supruga princa Williama. To mi je omogućilo da kupim svoju prvu nekretninu u Londonu. Nevjerojatno sam zahvalna i Kate i mojoj majci koja me potaknula na ovaj korak' -  rekla je majka blizanki koja je danas vlasnica cafe bara u zapadnom dijelu Londonu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nap 07.05.2021.

    Ista kao ona😄

  • Šunka12 07.05.2021.

    Na nagovor svoje bolesne majke😂ja već pomislio na drugu vrstu bolesti😂😂😂,al dobro aj majka se lukavo i bez trunke muke dobro snašla ...ono kao 'tvoje lice zvuči poznato' 😜al kad bolje pogledam i ne sliče baš,baš toooliko

  • komentator_Luka 06.05.2021.

    biznis jer malo sliči na nju, pa ionako danas sve izgledaju isto uz šminku i obuću, idu kod plastičara...................nema veze s mozgom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare