To je to što me zanima!

Kate Middleton je pozirala s bisernim naušnicama Lady Di

Kesingtonska palača je povodom vojvotkinog rođendana objavila portrete koji prikazuju njezina tri aspekta osobnosti koja su inače dobro skrivena od javnosti. A vojvotkinja je tada nosila naušnice princeze
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton (40) proslavila je 'okrugli' rođendan pa je tim povodom pozirala u elegantom izdanju koje je upotpunila nakitom nikad prežaljene princeze Diane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 Naime, Kesingtonska palača je povodom Kateinog rođendana objavila portrete koji prikazuju njezina tri aspekta osobnosti koja su inače dobro skrivena od javnosti. A vojvotkinja je tada nosila poznate biserno-dijamantne naušnice Collingwood princeze Diane.

Za ovu posebnu prigodu Kate je odlučila odjenuti elegantne haljine koje potpisuje britanska modna kuća Alexander McQueen. Pozirala je u raskošnoj, crvenoj haljini na jedno rame. A u prvi plan dolaze puf rukavi koji su sada nezaobilazni modni trend.

 Na crno-bijeloj fotografiji vojvotkinja nosi već viđenu haljinu od organze i tila istog brenda. A ovu je eleganciju upotpunila očaravajućim bisernim naušnicama Lady Di. Portret je, kako otkriva palača, inspiriran radom Cecila Beaton, poznatog fotografa koji je fotografirao kraljicu Elizabetu i princezu Margaret. A Kate je fotografirao talijanski modni fotograf Paolo Roversi (74).

SLAVI 40. ROĐENDAN Tko je Kate Middleton? Snažna žena koju je princ William molio da mu se vrati nakon prekida

- Postoji njezina kraljevska strana kao što možete vidjeti na klasičnoj verziji portreta na kojoj gleda u daljinu, postoji neformalna strana vojvotkinje u crvenoj haljini kao moderna žena s 40 godina, a tu je i krupni plan koji nudi intimniju perspektivu - objasnila je palača.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • KusNjega 09.01.2022.

    I takve nerealne fotke će se sačuvati za povijest. Da nije naznačena u naslovu, po ove dvije fotke nebismo skužili da je to ona!!

  • Trump Jong Un 09.01.2022.

    Šteta da se nisu vjenčali 6. travnja pa da imamo duplu slavu 🥴

Komentiraj...
Vidi sve komentare