Show

Komentari 2

Kate Middleton je pozirala s bisernim naušnicama Lady Di

Kate Middleton je pozirala s bisernim naušnicama Lady Di

Kesingtonska palača je povodom vojvotkinog rođendana objavila portrete koji prikazuju njezina tri aspekta osobnosti koja su inače dobro skrivena od javnosti. A vojvotkinja je tada nosila naušnice princeze

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton (40) proslavila je 'okrugli' rođendan pa je tim povodom pozirala u elegantom izdanju koje je upotpunila nakitom nikad prežaljene princeze Diane.

POGLEDAJTE VIDEO:

 Naime, Kesingtonska palača je povodom Kateinog rođendana objavila portrete koji prikazuju njezina tri aspekta osobnosti koja su inače dobro skrivena od javnosti. A vojvotkinja je tada nosila poznate biserno-dijamantne naušnice Collingwood princeze Diane.

The Duchess of Cambridge celebrates her 40th Birthday

Za ovu posebnu prigodu Kate je odlučila odjenuti elegantne haljine koje potpisuje britanska modna kuća Alexander McQueen. Pozirala je u raskošnoj, crvenoj haljini na jedno rame. A u prvi plan dolaze puf rukavi koji su sada nezaobilazni modni trend.

The Duchess of Cambridge celebrates her 40th Birthday

 Na crno-bijeloj fotografiji vojvotkinja nosi već viđenu haljinu od organze i tila istog brenda. A ovu je eleganciju upotpunila očaravajućim bisernim naušnicama Lady Di. Portret je, kako otkriva palača, inspiriran radom Cecila Beaton, poznatog fotografa koji je fotografirao kraljicu Elizabetu i princezu Margaret. A Kate je fotografirao talijanski modni fotograf Paolo Roversi (74).

- Postoji njezina kraljevska strana kao što možete vidjeti na klasičnoj verziji portreta na kojoj gleda u daljinu, postoji neformalna strana vojvotkinje u crvenoj haljini kao moderna žena s 40 godina, a tu je i krupni plan koji nudi intimniju perspektivu - objasnila je palača.

Cop26 - Glasgow

Najčitaniji članci