To je to što me zanima!

Kate Middleton odala je počast kraljici driljivom čestitkom: Evo što je princeza od Walesa rekla

Na tradicionalnom koncertu bili su svi članovi kraljevske obitelji uključujući kralja Charlesa III., njegovu suprugu kraljicu Camillu, princa Williama, i Georgea i princezu Charlotte
Vidi originalni članak

Kate Middleton (40) odala je počast kraljici Elizabeti u emotivnoj čestitci na misi s božićnim pjesmama u Westminsterskoj opatiji. Princeza od Walesa izjavila je, između ostalog, kako je pokojna kraljica spajala ljude i inspirirala mnoge.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Njezina Visost nosila je Božić u svom srcu. Svima nam je pokazala kako izgleda empatija i suosjećanje i uvijek nas podsjećala na važnost nade, obitelji i prijateljstva. Ovaj koncert odlučili smo posvetiti kraljici Elizabeti i svima onima koji više nisu s nama. Božić bez nje više neće biti isti - kazala je Kate.

Na tradicionalnom koncertu bili su svi članovi kraljevske obitelji uključujući kralja Charlesa III. (74), njegovu suprugu kraljicu Camillu (75), princa Williama (40), princa Georgea (9) i princezu Charlotte.

VELIKA POČAST Kate Middleton dobila je novu kraljevsku ulogu: Evo kakvu...

Božićno drvce na koncertu, sudeći po fotografiji na Twitteru, bilo je ukrašeno raznobojnim kuglicama te medvjedićem Padigntonom, koji je svojevrsni britanski simbol jer je kraljica s njim glumila u skeču od dvije i pol minute na BBC-u.

- U iščekivanju naših gostiju, slavimo one koji više nisu s nama i odajemo počast Njezinom pokojnom Visočanstvu Kraljici - piše u opisu objave.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare