To je to što me zanima!

Kate Moss obukla prozirnu majicu te je pokazala grudi

Manekenka je s dečkom Jamiejem te kćerkom otišla u pub na ručak. Nakon toga su ona i Jamie ostali tulumariti, a izlazak je završio oko tri sata ujutro
Vidi originalni članak

Supermodel Kate Moss (36) i dečko Jamie Hince (40) u ponedjeljak su izašli na ručak poslijepodne, a s njima je bila i Kateina kći Lila Grace. Posjetili su poznati londonski pub nakon čega su ih po gradu počeli pratiti paparazzi. Jamieja Hincea razljutili su znatiželjni fotografi pa je svoje nezadovoljstvo iskazao pokazujući im srednji prst. Par je htio i Lilu Grace zaštititi od javnosti pa su se ona i Kate skrile iza Jamieja. Navečer je par tulumario po gradu te su završili u poznatom londonskom noćnom klubu Chinawhites. Manekenka je oko tri sata ujutro iz kluba izašla teturajući.
- O, moj Bože! Upravo sam vidjela slike od sinoć i prestravljena sam! Iskreno, nisam uopće shvatila kako sam se grozno odjenula - napisala je Kate na svom Twitter profilu sljedeći dan. Odjenula je kožne hlače te prozirnu crnu majicu kroz koju su joj se nazirale grudi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • black_girl 23.03.2010.

    slažem se s 20 bucks

  • teaa 23.03.2010.

    super frizura,slatka kate

  • 20bucks 23.03.2010.

    Ako se to zove grudima onda stvarno! BTW, toj gumenoj narkomanki i flundrači ja nebih dao ni trunka medijske pozornosti jer nit je šta posebno po izgledu nit je pozitivan primjer mladima pa mi nije jasno kako i zašto ona i slične njoj uživaju popularnost i pažnju? Ne kužim!

Komentiraj...
Vidi sve komentare