To je to što me zanima!

Kate Moss se prisjetila kad joj je Johnny Depp dao dijamante: 'Izvukao ih je iz svoje guzice'

Išli smo na večeru i on mi je rekao: 'Imam nešto u gu*ici, možeš li pogledati?', a ja sam rekla: 'Što?', spustila sam ruku u njegove hlače i izvukla dijamantnu ogrlicu, prisjetila se Kate
Vidi originalni članak

Britanska manekenka Kate Moss (48) se prisjetila jedne zanimljive situacije iz razdoblja kad je bila u vezi s glumcem Johnnyjem Deppom (59), u videu za British Vogue.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kate u videu prolazi kroz album njenih starih fotografija i objašnjava modne kombinacije koje je nosila kroz godine. Kada je došla do fotografije iz 1995. na kojoj je nosila elegantnu dugačku bijelu haljinu, prisjetila se simpatične priče o dijamantnoj ogrlici koju je tada nosila. 

- A ta dijamantna ogrlica, nju mi je Johnny dao, bili su to prvi dijamanti koje sam ikada posjedovala. Izvukao ih je iz proreza svoje guzice - rekla je Kate. 

- Išli smo na večeru i on mi je rekao: 'Imam nešto u gu*ici, možeš li pogledati?', a ja sam rekla: 'Što?', spustila sam ruku u njegove hlače i izvukla dijamantnu ogrlicu. Tu dijamantnu ogrlicu! - ispričala je Moss

Kate je još jedna fotografija podsjetila na Deppa. Na toj fotografiji manekenka je u zračnoj luci u Los Angelesu, a odjevena je u traperice i poderanu majicu. 

- Au, to je bilo kad sam tek upoznala Johnnyja i kupila sam te čizme u second hand shopu, bile su od plave zmijske kože, te traperice i tu torbu još uvijek imam, to je isto iz second hand shopa - ispričala je Kate. 

Moss se u videu još prisjetila susreta s Hughom Hefnerom i koliko je bila opsjednuta modnom dizajnericom Vivienne Westwood (81).

Podsjetimo, Kate je krajem svibnja svjedočila na suđenju za klevetu koja se vodila između Deppa i njegove bivše supruge Amber Heard (36).


'LJIGAVI AGENT' Kate Moss o traumi s početka karijere: 'Imala sam 15 godina, tražio je da skinem grudnjak'

Negirala je da ju je Depp gurnuo niz stepenice i time osporila još jednu izjavu koju je Heard iznijela pred sudom prije nekoliko dana.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Biljka🍀 02.09.2022.

    U ime oca i sina... pa ja ovo nevjerujem

  • zorozimba 01.09.2022.

    Čudan stil Johnnya za darovanje......

  • Nameless 01.09.2022.

    Kolko je ta belog pošmrkala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare