To je to što me zanima!

Kate ne mari za kile: Pokazala svoje obline u bijelom bikiniju

K. Hudson je sina Binghama rodila 9. srpnja, a za razliku od mnogih holivudskih glumica ne žuri u teretanu i ne srami se kilograma koje je dobila tijekom trudnoće
Vidi originalni članak

Mnoge holivudske glumice odmah nakon poroda krenu u teretanu kako bi vratile liniju koju su imale prije trudnoće, no Kate Hudson (32) nije skrivala svoje obline šest tjedana nakon poroda. 

Glumica je sa sinom Ryderom (7) i zaručnikom Mattom Bellamyjem (33) uživala na francuskoj rivijeri. Za tu priliku je odjenula bijeli bikini. Glumica je nedavno izjavila kako nema ništa protiv kila nakupljenih tijekom trudnoće. 

- Nije potrebno sramiti se zbog kila nakupljenih tijekom trudnoće. Stalno sam jela sladoled dok ga je moja majka micala od mene - rekla je glumica koja smatra da je u tim kilogramima zapravo sva energija koja je potrebna da bi se trudnoća lakše podnijela.

Glumica je 9. srpnja rodila sina Binghama.  Kate već ima sina Rydera Russella (7) s bivšim suprugom Chrisom Robinsonom. Mattu je ovo prvo dijete. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • ivka004 04.09.2011.

    Bože dragi i kaj sad kaj ima malo celulita pa i ona je samo čovjek, nije savršena, uostaom nedavno je rodila tako da ne vidim u čemu je problem.

  • croforumas 02.09.2011.

    http://bit.ly/rd6ewT kate, kupi mi ovo! :)

  • user_46331 01.09.2011.

    Normalna žena se tako ponaša. super plus od mene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare