To je to što me zanima!

Kate okončala tračeve o njoj i Meghan: To je sve rekla-kazala

Kate je, prilikom posjeta Leicesteru, rekla jednom od građana da je uzbuđena zbog Meghan i njezine trudnoće. Kako kaže, ovo je posebno vrijeme za imati dijete, a Louis, George i Charlotte će imati rođaka
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Kate Middleton (36) odlučila je okončati glasine o svađi s Meghan Markle (37). Inače, nagađa se da vojvotkinje nisu u dobrim odnosima posljednje vrijeme. Ipak, Kate je rekla da su te priče jednostavno 'rekla-kazala'. 

Naime, Kate i princ William (36) posjetili su Leicester kako bi odali počast poginulima u helikopterskoj nesreći prošlog mjeseca. Jedan od građana upitao je Kate je li uzbuđena zbog Meghan i njezine trudnoće. 

- Da, naravno. Tako je posebno vrijeme imati malu djecu, a princ George, princeza Charlotte i princ Louis imat će rođaka. Stvarno je posebno - odgovorila je. 

Kateina djeca su, kako ona kaže, jako uzbuđena zbog Božića pa su već počeli pjevati božićne pjesme i pripremati se za blagdane. 

Glasine oko svađe vojvotkinja započele su kada je Kensingtonska palača objavila da se princ Harry (34) i Meghan sele u novi dom. S djetetom će živjeti na imanju Frogmore koje im je darovala kraljica Elizabeta II. (92). Jedan dio kuće pripast će Meghaninoj majci Doriji Ragland (62) koja će pomagati kćer poslije poroda.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 04.12.2018.

    Pa i nebitno. Sto su one drugacije od obicnih zena tj sogorica. Mako koje se slazu odlicno. A da svi mi imamo potrebu zivjeti sami sa svojim obiteljima je posve normalno. U tim odnsima je bitno postivati se a ne voljeti.

  • Zelenoko 03.12.2018.

    Ova Kate je u posljednje vrijeme baš nekako ostarila. Izgleda starije nego što bi trebala izgledati za svoje godine.

  • medeki 03.12.2018.

    Novine izmišljaju sukobe kako bi se čitale. I zašto Megan i Hari ne bi živjeli odvojeno ako mogu, a sama kraljica je za njih namjenila tu kuću. Pogotovo zbog Meganine mame, kojoj će sigurno biti život draži gdje nije na pogledu ostalima. Sjećam se da su ovako razvlačili Fergi i Dijanu, zatim i onu najmlađu kraljičinu snahu koja je pisanje o njoj zaustavila javnim istupom, jer je i sama je novinarka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare