To je to što me zanima!

Kate se morala skinuti zbog ljutih papričica u hamburgeru

Američki model u kratkoj crnoj haljini s točkama izvija se na zadnjem sjedištu i haubi automobila s hamburgerom u ruci. Kate nije na dijetama i obožava hranu
Vidi originalni članak

Kate Upton (19), koju su povezivali s igračem američkog nogometa Markom Sanchezom, pojavljuje se u reklami za lanac brze hrane Southwest Patty Melt. Američki model u kratkoj crnoj haljini s točkama zavodljivo se izvija na zadnjem sjedištu i haubi automobila. Dok uživa u sočnom hamburgeru, pokazuje grudnjak i grudi. Reklama je snimljena na vrhu brda u Los Angelesu odakle se pruža prekrasan pogled na grad. 

Kate je nedavno priznala da jako voli hranu pa je u prošlosti imala problema s težinom. Danas nije na dijetama nego jede ono što voli. Upravo zato na nju je i pao izbor kad je reklama za brzu hranu u pitanju. 

Nedavno je krasila i naslovnicu Sports Illustrateda. Riječ je o katalogu s kupaćim kostimima koji izlazi jednom godišnje, a u svijetu modela i manekenki pojavljivanje na njegovoj naslovnici slovi kao jedno od najprestižnijih ostvarenja koje mogu postići u karijeri. Za njezinim oblinama poludjeli su svi osim Victoria's Secreta. Tamo tvrde da nikad ne bi mogla biti jedna od njihovih anđelica jer djeluje 'jeftino'. 

- Nikad je ne bi angažirali, izgleda kao supruga nogometaša s tom plavom kosom i licem djevojke koju može kupiti bilo tko tko ima dovoljno novca - izjavila je Sophia Neophitou, nekadašnja kreativna urednica Harper's Bazaara, a danas stilistica u Victoria's Secretu. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Jozo iz Sinja 01.03.2012.

    bilo bi lose da neko s 19 ne izgleda dobro...

  • troyan 01.03.2012.

    Eh, sto nisaaaaaam, krastavcic u tvom hamburgeruuuuuuu

  • EvelynSalt 01.03.2012.

    Slatka je, jako dobro izgleda cura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare