To je to što me zanima!

Kate Upton je najseksi žena na svijetu: Sretna sam zbog titule

Biti seksi za mene znači biti samouvjeren i sretan, a to je sve čemu oduvijek težim, kaže Kate koja se proslavila snimanjem editorijala za Sports Illustrated
Vidi originalni članak

Bujna plavokosa ljepotica omiljena je 'zlatna djevojka' Amerike. Prirodna je, uvijek dobre volje i takva se sviđa i muškarcima, ali i ženama. Kate Upton (22) stoga je osvojila i laskavu titulu najseksi žene na svijetu prema izboru časopisa People. 

- Iznimno sam počašćena i sretna. Biti seksi za mene znači biti samouvjeren i sretan, a to je sve čemu oduvijek težim - rekla je Kate koja se proslavila snimanjem provokativnih editorijala za časopis Sports Illustrated. 

Kate je u vezi s 31-godišnjim Justinom Verlanderom koji joj neprestano govori koliko je lijepa i seksi. Kate mu na to sa smiješkom kaže 'Hvala' jer je svjesna svog seksepila. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Tamara34 22.12.2014.

    Ima jako lijepo tijelo ali lice mi se nesviđa baš.

  • tomicalomica 21.12.2014.

    Mmm neznam bas...meni ti nema zenske ako nema onak dobar guz, da imas kaj primit u ruke I kad ju puknes da se cujee kako odzvanja! Mislim da ju puknes ( njezno)...a to bas ovoj curi fali ; struk I guzovi, lice ok malo previse njezno , cicke za 10, ostalo 7-8

  • ludakvanca 20.12.2014.

    nema struk i nije nista posebno

Komentiraj...
Vidi sve komentare