To je to što me zanima!

Kate Winslet i suprug Sam boje se putovati avionom

Glumica i redatelj imaju loša iskustva s letenjem. U strahu su da će poginuti i ostaviti svoju djecu bez roditelja. Kate se ove godine bori za Oskara
Vidi originalni članak

Ovogodišnja kandidatkinja za Oskara Kate Winslet (33) i suprug Sam Mendes (43) često putuju zrakoplovom. No, nikada zajedno. Boje se da oboje ne poginu ako se avion sruši i ostave kćer Miu i sina Joea bez roditelja. I Kate i Sam imaju loša iskustva s letenjem. Sam je kobnog 11. rujna 2001. dok su teroristi napali SAD putovao za Los Angeles. Islamski teroristi su oteli avion s kojim je putovao. Na sreću, taj avion su ubrzo pustili. Redatelj je stigao na JFK aerodrom u New Yorku i saznao za napad. Glumica također ima opravdani strah od letenja. U listopadu 2001. ona i kćer Mia, koju je dobila iz braka s prvim suprugom Jimom Threapletonom, putovale su na relaciji London - Dallas. Jedan od putnika je tvrdio da je islamski terorist.
- Svi ćemo sada umrijeti - vikao je. Pilot je tada sletio u Toronto, a muškarca su uhitili.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mutiranikonj 25.01.2009.

    bravo novinari 24 sata! mogu li dobiti lektorski postotak za članak? i objašnjenje kako sam prekrsila pravila komentiranja?

  • mutiranikonj 25.01.2009.

    ovo je presmijesno!!! teroristi nisu napali avione 9. studenog 2001., vec 11.rujna 2001.! ali naravno da je previse ocekivati da novinar 24sata zna da amerikanci prvo pisu mjesec, a onda dan (9/11/2001)

Komentiraj...
Vidi sve komentare