To je to što me zanima!

Kate Winslet opet ćemo gledati pred malim ekranima: U novoj seriji glumi opasnu diktatoricu

Kate utjelovljuje diktatoricu izmišljene srednjoeuropske autokracije, a u novoj seriji pred malim ekranima vidjet ćemo i Hugh Granta
Vidi originalni članak

Kate Winslet (48) uskoro se vraća na male ekrane u novoj seriji 'The Regime' čiji je trailer objavljen.

BAFTA 2023. Dugo ju je skrivala od pogleda: Kate Winslet i kći Mia ukrale su pozornost na dodjeli nagrada...

Nakon što je javnost oduševila ulogom u miniseriji 'Mare iz Easttowna', za koju je osvojila prestižnu nagradu Emmy 2021. godine u kategoriji najbolje dramske glumice, novu ulogu britanske glumice mnogi jedva čekaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nova serija prati raspad autoritativnog režima u palači. Diktatoricu izmišljene srednjoeuropske autokracije glumi Kate čiji se lik suočava s prevarama koje prijete njezinom položaju na vlasti.

Uz Kate, u ovom projektu ulogu ima i Hugh Grant (63), koji glumi liberalnog vođu političke oporbe. Britanski glumac, kojeg je javnost naviknula gledati u romantičnim komedijama, u posljednje vrijeme sve više utjelovljava likove u dramskim serijama.

O NOVOJ ULOZI Kate Winslet: 'Ne razumijem čemu drama s golotinjom pred kamerama, baš mi nije jasno'

'The Regime' ima šest epizoda, a potpisuju je autori hvaljene serije 'Nasljeđe' - Will Tracy i Frank Rich, dok je za režiju zaslužan Stephen Frears, koji je režirao poznati biografski film 'Kraljica'. Serija će se premijerno prikazati 3. ožujka iduće godine na HBO-u.

Podsjetimo, Kate koja je najpoznatija po svojoj ulozi Rose Dawson u 'Titanicu', nedavno se osvrnula na golotinju i seks scene u filmovima. 

- Ne razumijem uopće u čemu je drama s golotinjom pred kamerama, ne želim trošiti svoju energiju na takve stvari i postavljati si pitanja što će drugi misliti kad me vide u toplesu - otkrila je za Vogue nedavno.

LJEPOTA JE NASLJEDNA Ljepota je nasljedna: Pogledajte slavne majke i kćeri koje se posvuda pojavljuju zajedno

- Prihvaćam sebe, svoje godine i svoje tijelo kakvo god da je, pa nisam tražila niti da članovi ekipe koji nisu bili direktno uključeni u snimanje napuste set kad smo snimali golišave scene - izjavila je Kate ranije.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare