To je to što me zanima!

Kateina prijateljica: Trudna je, ali ne želi još to javno potvrditi

Da je trudna, Kate će navodno objaviti uskoro u Buckinghamskoj palači. Njezina prijateljica iz djetinjstva otkrila je australskim medijima da očekuju prinovu u lipnju
Vidi originalni članak

Kate Middleton (30) navodno bi trebala roditi u lipnju sljedeće godine, rekla je australskom časopisu Jessica Hay.

Prijateljica iz djetinjstva vojvotkinje od Cambridgea dodala je kako se kraljevska obitelj veseli djetetu, a voljeli bi da bude dječak. Princu Williamu (30) i Kate to će biti prvo dijete. Da je trudna, Kate će navodno objaviti uskoro u Buckinghamskoj palači.

- Par planira objaviti vijest u prosincu. William i Kate žele zasnovati obitelj. Mogu se činiti vrlo tradicionalnima, ali oni bi bili sretni s dječacima ili dvije djevojčice, ali ne više od toga - izjavila je Hay.

Kateina prijateljica je 2010. godine izjavila da joj je Kate telefonskim putem objavila da se zaručila i otkrila da planiraju vjenčanje sljedeće godine. Hay je navodno 2011. godine napustila posao u odvjetničkom uredu da bi se posvetila pisanju knjigu o odrastanju uz suprugu princa Williama.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Lindy 22.11.2012.

    Po koji put je to ona već trudna?? Već ne znam koliko puta objavili tu priču pa nikako....ovo mi je bolje od onih koje rode nakon 9 mj i kažu da nisu imale pojma da su trudne....

  • marti26 22.11.2012.

    I to joj je neka prijateljica, kad sve izlaje. Ako je Kate rekla da će sama potvrdit vijest, onda nije trebala ta njena "prijateljica" reći javnosti. Trebala je poštivat njenu odluku.

  • betta 22.11.2012.

    trudnoca je nešto posebno i kad se to desi nemozete znati kolka je to sreca, zato neću ništa komentirati na to

Komentiraj...
Vidi sve komentare