To je to što me zanima!

Katia iz 'Survivora' nam otkrila detalje svog odnosa s Jakobom

Ni za čime ne žalim jer sam na svakom koraku bila srčana i iskrena, rekla nam je Katia Žunić nakon što je ispala iz showa 'Survivor'
Vidi originalni članak

Upoznala sam puno prekrasnih ljudi, imala sam prekrasno iskustvo, zahvalna sam na svakom jutru i večeri u showu. Pamtit ću to bez loših emocija. Naravno da mi nije svejedno, ali nisam bila razočarana jer vjerujem da se sve događa s razlogom, rekla je Katia Žunić nakon što je ispala iz 'Survivora'.

NOVA EPIZODA ANKETA Je li Meggy zaslužila biti nominirana u 'Survivoru'?

Mlada Katia iz Rijeke prvostupnica je fizioterapije te diplomirana fitness trenerica. Prije emitiranja emisije priznala je da je za nju ključno pronaći unutarnji mir i svakodnevno uživati u njemu kroz druženje s bližnjima. Među svojim sportskim dostignućima Katia izdvaja brojne medalje osvojene na judo natjecanjima te dvije brončane medalje na europskom prvenstvu u judo katama na kojem je nastupila u paru sa svojom sestrom Lucijom. Izostanak komunikacije s obitelji joj je najteže pao u 'Survivoru', a eliminacije i izlazak iz showa nisu je iznenadili.

- Ni za čime ne žalim jer sam na svakom koraku bila srčana i iskrena. Dala sam sve od sebe i to mi je najvažnije. Kad sam dolazila u show, rekla sam da sam spremna na sve tako da me zaista ništa nije moglo iznenaditi. Na meni je bilo kako ću odreagirati na nadolazeće situacije, a mislim da sam sve prihvatila sportski i bez zamjerki - objasnila nam je.

Njezin boravak u 'Survivoru' obilježio je i odnos s Jakobom.

- Jakob je osoba s kojom sam se najviše povezala u Survivoru i normalno da smo provodili slobodno vrijeme skupa. Imamo slična razmišljanja i uvijek smo imali teme za razgovor. Davali smo si međusobnu podršku i uvijek bili tu jedno za drugo. Za sada naš se odnos temelji na jednom divnom prijateljstvu - rekla nam je.

A tko su joj favoriti?

- Favoriti za pobjedu su mi Meggy i Jakob - poručila nam je kratko za kraj. Ipak, Meggy je napustila 'Survivor' u posljednjim eliminacijama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Vjevegrica 25.03.2024.

    lijepi par

Komentiraj...
Vidi sve komentare