To je to što me zanima!

Katie 'fotkala' grudi da pokaže da nema ožiljke od operacije

Na paparazzi fotografijama s jednog događa, na dekolteu starlete Katie Price vidi se veliki ožiljak od, navodno, mnogih plastičnih operacija. Ljuta Katie pokazala je da ga nema
Vidi originalni članak

Ovo je dokaz da fotografije koje izađu nisu uvijek prave. Daily Mail je objavio ovu fotografiju s ožiljkom na grudima. Upravo sam se 'fotkala' i takvog ožiljka nema, napisala je britanska kontroverzna starleta Katie Price (37).  

Fotografiju koja je nastala na dodjeli LGBT nagrada, novine su, tvrdi Katie, digitalne obradile i dodali joj ružan,veliki ožiljak. 

Katie je tijekom 14 godina na operaciji grudiju bila čak sedam puta. Prvi put si je povećala grudi kada joj je bilo 19 godina, a od tada ih je nekoliko puta i smanjivala. 

- Tijelo bez velikih grudiju nije mi jednostavno bilo privlačno - rekla je starleta i model. Njen 10-godišnji sin joj je nedavno poručio da ne mora imati tako velike grudi jer je savršena bez obzira na sve. 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • _Varešak_ 26.05.2016.

    Nema ožiljka na grudima,ai ima na nečemu mnogo važnijem

  • Demetra 25.05.2016.

    Grubnić radi bolje photoshopove od ovog

  • Uglly-Unruly 25.05.2016.

    uskoro mi skidaju šavove i budem se i također se slikao ali malo niže ;..;))))Doc.tnx na mirnoj ruci i finom rezu,reklibismo nevidljivom kao i kod K.Price....

Komentiraj...
Vidi sve komentare