To je to što me zanima!

Katie prekinula s Foxxom: Ne vjeruje mu nakon niza prevara

Katie se nadala da će njezina i Jamiejeva neslavnja šetnja po plaži u Malibuu biti jedna od mnogo javnih izlazaka. On je htio sve skrivati, a viđen je i s drugim ženama, rekao je glumičin prijatelj
Vidi originalni članak

Glumica Katie Holmes (39) započela je 2013. vezu s kolegom Jamiejem Foxx (50), no skrivali su se do prošle godine kada su ih fotografi uhvatili u šetnji kalifornijskim gradom Malibuom. Navodno su planirali i vjenčanje, a Holmes je odlučila raskinuti s Foxxom jer mu ne vjeruje i ne može prijeći preko njegovih prevara, tvrdi britanski Mirror. 

Kada je njihova veza postala javna, Katie je saznala da ju je Jamie godinama varao s drugim ženama. Američki mediji su nedavno tvrdili da par ima problema kada je Holmes viđena s bivšim kolegom iz serije 'Dawson's Creek' Joshuom Jacksononom (40). 

- Katie jednostavno nije mogla prijeći probleme s povjerenjem nakon svega - rekao je glumičin prijatelj za američki portal Radar Online. Dodao je kako se Holmes osjećala posramljeno jer ju je Foxx tjerao da njihova veza ostane tajna i nakon što je javnost saznala za nju. 

GLUMAC OPTUŽEN ZA NAPAD Jamie Foxx: Ta žena priča laži, nisam ju šamarao penisom...

- Katie se nadala da će njezina i Jamiejeva neslavnja šetnja po plaži u Malibuu biti jedna od mnogo javnih izlazaka. On je htio sve skrivati i da ostane trenutno stanje, a viđen je i s drugim ženama - ispričao je glumičin prijatelj. Unatoč nevjerama, par je planirao vjenčanje i medeni mjesec na koje je htio potrošiti oko 300.000 dolara (oko milijun i 900 tisuća kuna). Holmes i Foxx su prekinuli mirno bez ikakve svađe i bijesa. 

- Bilo je samo puno tuge. Katie je nazvala Jamieja i rekla mu da ne može više tako. On je to prihvatio i rekao da mu je žao - istaknuo je Katein prijatelj. Dodao je kako je prekid 'slomio srce' glumici, no osjećala je da ne može više ostati u takvoj vezi.

DOBRI PRIJATELJI Jamie Foxx: Glumit ću opakog Tysona, znam ga već 30 godina

Holmes i Foxx su tajili svoju vezu do prošle godine zbog njezinog dogovora s Tomom Cruiseom (55). Naime, Katie je poštovala želju bivšeg muža da neće s nikim javno biti u vezi prije nego što prođe pet godina od razvoda 2012. Holmes iz braka s Cruiseom ima kćer Suri (12). 

I DALJE SE SKRIVAJU Foxx prošetao s Katie, a zatim 'podivljao' na pitanje o njoj...

ISTA MAMA Suri izrasla u pravu ljepoticu: Cruise je nije vidio godinama

VIDI OVO: Problemi u seksu s kojima se suočavaju mnogi parovi.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Amazonka_1 29.06.2018.

    Ma on može naći sto puta bolju. Jamie je kralj

  • KusNjega 28.06.2018.

    Ako vas partner skriva, budite uvjereni da vas ne voli. Skriva još mnogo štošta od vas!

  • volim slatko 28.06.2018.

    Znači, nije potrajalo..a godinama su skrivali vezu jer su morali zbog Toma i scijentista, i sad tek što su objavili, vezi je kraj..tko zna koji je pravi razlog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare