Obavijesti

Show

Komentari 25

Suri izrasla u pravu ljepoticu: Cruise je nije vidio godinama

Suri izrasla u pravu ljepoticu: Cruise je nije vidio godinama
7

Glumac Tom Cruise je prestao posjećivati svoju dvanaestogodišnju kćer. Pretpostavlja se da je glavni krivac za prekid kontakta s djevojčicom - scijentološka crkva...

VIDEO

Glumac Tom Cruise (55) nije četiri godine vidio svoju kćer Suri (12). Djevojčica je viđena kako šeta s majkom, glumicom Katie Holmes (39) u New Yorku u petak. Izgleda kako da je malena imala nezgodu jer ima ozlijeđenu nogu.

S obzirom na to da je Suri vješta gimnastičarka i da joj je to omiljena dnevna aktivnost, pretpostavlja se da je ozljedu zaradila na treningu.

Prema pisanju Daily Maila, Tom Cruise je potpuno zaboravio na kćer pa ju je prestao posjećivati. Tom ima još dvoje djece, 25-godišnju Isabellu i 23-godišnjeg Conora, koje je posvojio u braku s glumicom Nicole Kidman (50).

Pretpostavlja se da je glavni krivac za prekid kontakta s djevojčicom - scijentološka crkva. Tom je u tu zajednicu pokušao uvući i Suri i Katie, ali je glumica poduzela sve kako bi se izvukla. 

Pixsell

Tom je tijekom Katiene trudnoće kupio kućni ultrazvuk i pomno pratio tijek trudnoće. Liječnici kritizirali njegov postupak jer je samo bolničko osoblje osposobljeno pratiti trudnoću putem medicinskih aparata. Imao je i neke bizarne molbe kojih se Katie morala pridržavati tijekom poroda, kao na primjer da mora biti tiha, prenosi Mirror.

Prema scijentološkoj crkvi, tijekom poroda mora biti apsolutna tišina, a žena koja se porađa se mora suzdržati od pričanja i vikanja, jer vjeruju da to može naštetiti djetetu.

PA/Pixsell
Suri Cruise čuvaju zaštitari jer Tom ne vjeruje bivšoj supruzi
Suri Cruise čuvaju zaštitari jer Tom ne vjeruje bivšoj supruzi

Nakon razvoda od Toma, Katie je dobila naputke da pet godina ne smije pričati o njihovom braku ili imati javnu vezu.

- Katie smije imati vezu, samo ne smije izlaziti u javnost i dopustiti da ima kontakte sa Suri - rekao je izvor blizak obitelji za Radar. Katie je nakon razvoda započela tajnu vezu s glumcem Jamiejem Foxxom (50).

VIDI OVO: 7 bizarnih stvari koje ti se događaju tijekom seksa

 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Katie Holmes and Jamie Foxx spend Valentine

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin