To je to što me zanima!

Katja Kušec: Važno je biti seksi, ali treba imati mjeru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Voditeljica kaže da pjeva i doma i na poslu. Netko od kolega cinkao ju je Mariju Sedmaku. Tvrdi kako s Đanijem Stipaničevom odlično funkcionira
Vidi originalni članak

Voditeljica “Dnevnika” Katja Kušec (51) završila je dva fakulteta. Studij prava i rad na tom području, kaže, pomogao joj je u novinarstvu, u kojem je već gotovo četvrt stoljeća. Vrlo profesionalna, vodeći emisije, nikad nije prasnula u smijeh. Sad je odlučila pokazati i da zna pjevati. Zbog sličnosti s Kim Catrall mnogi su je prozvali hrvatskom Samanthom. Danas otvoreno progovara o seksepilu, poslu...

24sata: Šta su doma rekli na lavinu interesa za 'outfit’ sa sakoom i kravatom?
Stariji sin Luka (21) bio je iznenađen. Dočekao me doma riječima: 'Znaš li ti da si udarna vijest na svim portalima?’. Mlađi Lovro (12) se zabrinuo zbog silnih telefonskih poziva. Pitao je: 'Mama, pa nećeš valjda dobiti otkaz?’. A suprug je rekao: 'Pa morala si znati da se kravata ne nosi bez košulje’.
24sata: Treba li Informativnom programu HTV-a malo više seksepila?
Žena nikad ne treba zaboraviti da je žena, neovisno o tome radi li u brodogradilištu ili u dizajnerskoj kući. Ženstvenost treba naglasiti i odijevanjem u TV kadru. Ali pritom treba zadržati dozu dostojanstva. Ipak ulazimo ljudima u domove i trebamo biti pristojni.
24sata: Prema vašem mišljenju, postaju li žene s vremenom više ili manje seksi?
Mislim da su žene jednako seksi, ali s godinama postaju svjesnije svog tijela. Kod nekih je to ranije, kod nekih kasnije, ali prema mojoj procjeni, pravu svijest o sebi, svom tijelu i seksualnosti žena stječe nakon 30. godine. I to nije samo moja procjena.
24sata: Uspoređuju li vas još sa Samanthom iz 'Seksa i grada’?
Te usporedbe su bile zamrle neko vrijeme, a sad su ih opet aktualizirali film 'Seks i grad’ te kravata. Kravata ih je vratila na vrh.
24sata: Što mislite o liku Samanthe, žderačice muškaraca?
Mislim da bi se većina žena rado poistovjetila s njom, ali zbog puritanskog odgoja i tradicionalnog pristupa ulozi žene gotovo nijedna to neće reći naglas, osobito javno. Intimno ih većina želi biti ona, ali nitko neće reći: 'Samantha, to sam ja’. Meni je ona silno simpatična. Svi smo prepričavali i analizirali njezine dogodovštine.
24sata: Kako se opuštate?
Šetam sinova retrivera. A najbolje se opuštam na jedrenju. Idem s prijateljicama, obično u lipnju. I inače imamo svoje rituale, večere i druženja, koji su zapravo nalik onima iz 'Seksa i grada’. Na brodu smo mi cure uglavnom gole. Želimo uhvatiti svaku zraku sunca, a i sve još uvijek dobro izgledamo. Nemamo 'hemunge’ od golog tijela. Golo žensko tijelo je od pamtivjeka bilo inspiracija za umjetnike. Sve što je ugodno i lijepo za oko, smatram da je dopušteno.
24sata: Što kad naiđe drugi brod?
Malo prebacimo parea i sve pet, mašemo im. Nitko me nije slikao, a samo me jednom netko prepoznao - čuvar parka 'Telašćica’, i to po glasu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • crvena ruža 23.03.2009.

    A eto, ženi baš ne leži pjevanj, pa je izbacila svoje adute... Gledateljima se očito svidjelo kad nije ispala...

  • tajnamoja 16.03.2009.

    Duboko se nadam da ću imati tako dobru liniju s 51 godinom.

  • ANA MARIJA 16.03.2009.

    Jadna Katja je imala i najlošiju izvdebu pjesme , i najlošiju kreaciju na sebi. Mislim što je to ? Mini sa volančićima a ona ima 50 god? halo??

Komentiraj...
Vidi sve komentare