Obavijesti

Show

Komentari 6

Katja Kušec: Važno je biti seksi, ali treba imati mjeru

Katja Kušec: Važno je biti seksi, ali treba imati mjeru
4

Voditeljica kaže da pjeva i doma i na poslu. Netko od kolega cinkao ju je Mariju Sedmaku. Tvrdi kako s Đanijem Stipaničevom odlično funkcionira

VIDEO

Voditeljica “Dnevnika” Katja Kušec (51) završila je dva fakulteta. Studij prava i rad na tom području, kaže, pomogao joj je u novinarstvu, u kojem je već gotovo četvrt stoljeća. Vrlo profesionalna, vodeći emisije, nikad nije prasnula u smijeh. Sad je odlučila pokazati i da zna pjevati. Zbog sličnosti s Kim Catrall mnogi su je prozvali hrvatskom Samanthom. Danas otvoreno progovara o seksepilu, poslu...

24sata: Šta su doma rekli na lavinu interesa za 'outfit’ sa sakoom i kravatom?
Stariji sin Luka (21) bio je iznenađen. Dočekao me doma riječima: 'Znaš li ti da si udarna vijest na svim portalima?’. Mlađi Lovro (12) se zabrinuo zbog silnih telefonskih poziva. Pitao je: 'Mama, pa nećeš valjda dobiti otkaz?’. A suprug je rekao: 'Pa morala si znati da se kravata ne nosi bez košulje’.
24sata: Treba li Informativnom programu HTV-a malo više seksepila?
Žena nikad ne treba zaboraviti da je žena, neovisno o tome radi li u brodogradilištu ili u dizajnerskoj kući. Ženstvenost treba naglasiti i odijevanjem u TV kadru. Ali pritom treba zadržati dozu dostojanstva. Ipak ulazimo ljudima u domove i trebamo biti pristojni.
24sata: Prema vašem mišljenju, postaju li žene s vremenom više ili manje seksi?
Mislim da su žene jednako seksi, ali s godinama postaju svjesnije svog tijela. Kod nekih je to ranije, kod nekih kasnije, ali prema mojoj procjeni, pravu svijest o sebi, svom tijelu i seksualnosti žena stječe nakon 30. godine. I to nije samo moja procjena.
24sata: Uspoređuju li vas još sa Samanthom iz 'Seksa i grada’?
Te usporedbe su bile zamrle neko vrijeme, a sad su ih opet aktualizirali film 'Seks i grad’ te kravata. Kravata ih je vratila na vrh.
24sata: Što mislite o liku Samanthe, žderačice muškaraca?
Mislim da bi se većina žena rado poistovjetila s njom, ali zbog puritanskog odgoja i tradicionalnog pristupa ulozi žene gotovo nijedna to neće reći naglas, osobito javno. Intimno ih većina želi biti ona, ali nitko neće reći: 'Samantha, to sam ja’. Meni je ona silno simpatična. Svi smo prepričavali i analizirali njezine dogodovštine.
24sata: Kako se opuštate?
Šetam sinova retrivera. A najbolje se opuštam na jedrenju. Idem s prijateljicama, obično u lipnju. I inače imamo svoje rituale, večere i druženja, koji su zapravo nalik onima iz 'Seksa i grada’. Na brodu smo mi cure uglavnom gole. Želimo uhvatiti svaku zraku sunca, a i sve još uvijek dobro izgledamo. Nemamo 'hemunge’ od golog tijela. Golo žensko tijelo je od pamtivjeka bilo inspiracija za umjetnike. Sve što je ugodno i lijepo za oko, smatram da je dopušteno.
24sata: Što kad naiđe drugi brod?
Malo prebacimo parea i sve pet, mašemo im. Nitko me nije slikao, a samo me jednom netko prepoznao - čuvar parka 'Telašćica’, i to po glasu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško