To je to što me zanima!

Katji Kušec nije pomogao ni Valentino da uđe u finale

Katja je bila presretna jer je nju i Đanija žiri ovaj put samo hvalio. Voditeljica Barbara Kolar pohvalila je njenu crvenu Valentinovu haljinu
Vidi originalni članak

Vjerujem da se primijetilo, no ja žiri nisam doživljavala. Njihove izjave su njihove izjave i nisu me 'tangirale’. Ne želim ih komentirati, rekla nam je HTV-ova voditeljica “Dnevnika” Katja Kušec (51), koja se nadala pobjedi, ali je ispala u polufinalu showa “Zvijezde pjevaju”. Članica žirija Martina Tomčić nerijetko je prema Katjinu pjevanju bila oštra i gruba.
- Ovo mi je bio odmak od stvarnosti. Vrijeme je da se potpuno posvetim poslu. I dalje ću pjevati iz srca, ali na feštama, uz gitaru - kaže Katja. Voditeljica Barbara Kolar pohvalila je njenu crvenu Valentinovu haljinu.
- Ona je iz fundusa HTV-a. Odabrala sam je s kostimografkinjom. Željeli smo imitirati Samanthu jer su mi mnogo puta rekli da sam joj nalik - objašnjava Katja.  Najveća podrška bio joj je suprug Kruno, ali i sinovi Lovro (12) te Luka (21), koji su je glasno bodrili.
- Suprug mi je rekao da je Đaniju i meni ovaj nastup bio najbolje izdanje. Žao mu je što smo ispali, a osobito djeci. Sjedili su u prvom redu i na licima im se vidjelo iznenađenje pomiješano s tugom. No njihovo žalovanje je brzo prošlo - dodaje voditeljica, koja je jučer uživala kao prava diva.
- Iz kreveta sam se izvukla malo prije podneva. A moj divni suprug nam je svima spremio ručak - ponosno nam se pohvalila.


TKO JE BOLJI PJEVAČ DUŠKO ILI DRAŽEN?
U finalu će se boriti prošlogodišnja pobjednica Ivana Kindl s Duškom Modrinićem. Njezina suparnica je Natali Dizdar s glumcem Draženom Čučekom. Ivana i Duško, kažu, ne očekuju pobjedu. Dovoljno im je što su zadovoljni nastupima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • svi_smo_doma 27.04.2009.

    Prvi put sam je slušala kako pjeva i moram reći da je to prestrašno! Glas joj je koma, jadni oni na feštama koji je moraju slušat\'! Ona djeca iz Hrv. traži zvijezdu su za nju redom nadliga...

  • andariel 27.04.2009.

    @bigblue, oni budu fakat najjadniji, ali vjerojatno će se na vrijeme urokati cugom pa će im biti svejedno.

  • bigblue 26.04.2009.

    @andariel - a najjadniji oni koji ce to morat slusati i to jos sa smjeskom, kao bas im je simpaticno kad kusecica pjeva...

Komentiraj...
Vidi sve komentare