To je to što me zanima!

Katy Perry se 'nasukala': Bez šminke je nitko nije prepoznao

Katy i Orlando odmor su započeli na jahti milijardera Davida Geffena nakon čega su odsjeli u luksuznom Google Campu na Siciliji. Zaručili su se na Dan zaljubljenih ove godine...
Vidi originalni članak

Pjevačica Katy Perry (34) ljetuje s glumcem Orlandom Bloomom (42) u Italiji, a sve je nasmijala kada na otoku Panarea nije uspjela sići s glisera. 

PRINOVA NA PUTU? Katy Perry i Georgina trbuhom iznenadile sve: 'Koji mjesec?'

S parom su u društvu bili glumac Bradley Cooper (44), voditeljice Oprah Winfrey (65) i Gayla King (64) te glavni urednik britanskog Voguea, Edward Enninful (47). Katy je prvi u pomoć priskočio Bradley i pridržao je kako ne bi završila u moru. Perry se kasnije našalila na svoj račun kako se 'nasukala' na obalu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Veselo društvo zaputilo se na večeru, a Katy je pokazala kako je na godišnjem odmoru u opuštenom izdanju i ne mari za šminku. U nekoliko lokalnih trgovina pogledala je ponudu kupaćih kostima, a šuška se kako ju prodavači nisu ni prepoznali jer je bila 'daleko' od uobičajenog glamuroznog izdanja. 

Katy i Orlando odmor su započeli na jahti milijardera Davida Geffena nakon čega su odsjeli u luksuznom Google Campu na Siciliji. 

Par je u vezi od 2016., ali nekoliko puta su u međuvremenu prekidali i mirili se. Zaručili su se na Dan zaljubljenih ove godine. 

Sve je bilo u znaku ružičaste boje. Katy je za Valentinovo nosila ružičastu haljinu dizajnerice Alessandre Rich s kojom je uskladila boju noktiju, a Orlando je pogodio i kakav prsten treba kupiti - posebno dizajniran cvijet koji ima dijamantne lastice i rubin u sredini.

- Zapravo me zaprosio u helikopteru. Sve je bilo kao u filmu o Jamesu Bondu, a svi oko nas imali su slušalice... Sletjeli smo na krov zgrade u Los Angelesu, tamo su bili svi naši prijatelji, moja obitelj. Pogodio je točno ono što želim - rekla je pjevačica. 

Inače, Katy se 2010. udala za komičara i glumca Russella Branda (43), ali im se brak raspao nakon dvije godine. 

Orlando je od 2010. do 2013. bio oženjen za manekenku Mirandu Kerr (36) i imaju sina Flynna Christophera (8). 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Use.your.illusion 05.08.2019.

    ahahaha vidi je ko kornjača kad se izvrne na leđa .... ni tamo ni `vamo :D

  • 05.08.2019.

    ima lijepe oči

  • Judita👥 05.08.2019.

    Kako je ona lipa ali kao crnka

Komentiraj...
Vidi sve komentare