To je to što me zanima!

Kći Aleca Baldwina pozirala u toplesu: 'Ovo je za sve one koji prijavljuju moje fotografije'

Ireland Baldwin poznata je po tome što golišave fotografije objavljuje na svom Instagram profilu. U posljednje vrijeme naišla je na veći broj prijava neprimjerenih objava pa su joj maknute, a to je manekenku jako razljutilo
Vidi originalni članak

Manekenka Ireland Baldwin (27) sve češće objavljuje golišave fotografije koje su joj s Instagrama uklonjene zbog neprimjerenosti. Krajem prošle godine potvrdila je i kako očekuje prvo dijete, a nedugo prije toga odlučila je krenuti 'ispočetka'.

VELIKA PODRŠKA Baldwin je optužen za ubojstvo iz nehaja, a žena Hilaria hoda gradom sa znakovitom porukom

Ošišala je svoju dugu kosu, obrisala stare fotografije i promijenila ime svog profila na društvenoj mreži. Maknula je prezime svog oca te stavila u opis da je spisateljica. Kći glumačkih legendi Kim Basinger (69) i Aleca Baldwina (64) sada se obračunava s 'hejterima'.

- Ponovno objavljujem fotografije neprimjerene za djecu mlađu od 13 godina jer me volite prijavljivati - napisala je trudna Ireland uz niz fotografija na kojima pozira u raznim odjevnim kombinacijama. Na jednoj od njih je u trapericama, odnosno toplesu, a upravo zbog ovakvih objava ju je ranije kritizirao i njen otac.

 

- Ljudi, koji me prijavljuju, mogu me poljubiti u stražnjicu - poručila je ljutita Ireland jednom prilikom na profilu. Inače, manekenka očekuje prvo dijete s glazbenikom RAC-om (38), a sretnu vijest otkrila je fotografijom s ultrazvuka početkom siječnja. Oni žive u Oregonu, a vjeruje se kako su zajedno više od godinu dana.

Podsjetimo, holivudske zvijezde Alec Baldwin i Kim Basinger vjenčali su se 1993. godine, a 1995. na svijet im je stigla kći Ireland Basinger Baldwin. Pet godina nakon, par se odlučio razvesti.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bečar-bečar 25.01.2023.

    svi se ugledali na onu malu dvornikovu...🙈🤣

  • Fify Fuchs 3 25.01.2023.

    Ove babe sve ponorele....L.p.

  • 25.01.2023.

    Dobre dojke 🤪

Komentiraj...
Vidi sve komentare